About/Contact

Velkommen til min blog.

Jeg hedder Michelle, og jeg er vist lidt af en fagnørd, hvilket har resulteret i denne blog. Jeg elsker nemlig at læse, og derfor syntes jeg også det er rart at kunne dele denne glæde med andre. Dette er det primære formål med mit virtuelle fristed, for som gymnasielærer har jeg til tider brug for at tage på eventyr til en fremmed verden, og hvis det ender godt, deler jeg det gerne med jer.

The Small Wonders of Life kom til verden en kold vinterdag i 2014 og siden hen har den været igennem et par ændringer. Litteratur og bøger har indtaget en fast plads i mit liv, og derfor også her. Jeg læser både dansk og engelsk, selvom engelsk tager præcedens, og mine fortrukne genrer er fantasy, eventyrgenfortællinger, klassikere og romantik. Dog er jeg frisk på at udfordre min læselyst.

Til daglig bor jeg i Nordjylland med min mand og vores snart to børn. Herhjemme har bøger fået en fast plads i vores hjem, og smukke indbindinger begynder at overtage mængden af lette paperbacks.

Når det kommer til anmeldelserne er alle holdninger absolut mine egne, medmindre andet er angivet. Jeg vil derfor også være hudløs ærlig om jeg kan lide hvad jeg læser eller ej. Bogomtaler generelt vil være angivet hvor de er fra (størstedelen nok fra goodreads) og det ses ved at det står i kursiv. Jeg beder derfor også om at hvis I vil kopiere noget herfra, at I spørger om tilladelse eller som det mindste henviser i form af links eller lign.

Til daglig sidder jeg i det nordjyske og skriver mine anmeldelser og skulle man have lyst til at kontakte mig på anden vis end igennem kommentarer her på siden, kan dette ske gennem mail på adressen; mhlind87@gmail.com

/ Michelle