Waiting on Wednesday #049

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

 

Titel: Just a Girl, Standing in Front of a Boy
Forfatter: Lucy-Anne Holmes
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet

‘My love story may not be the sort you read about in books or see in films . . . Love stories have glorious highs and ghastly lows. But when it comes to my own life, I’d have to say, you can keep your fabulous highs and I’ll happily steer clear of the terrible lows.’

After a rocky start in life, Jenny Taylor, 27, star receptionist at the local doctors surgery, has things all worked out thanks to ‘The Smiling Fanny Manifesto’ – a list of 10 daily things she must do to keep the blues at bay. But her life is turned upside down when she meets aspiring musician Joe King. And reliable boyfriend Matt proposes. And then her mum leaves her dad and moves into Jenny’s flat determined to ‘bond’.

Grund til jeg glæder mig: Da jeg så titlen på den her bog blev jeg mindet om filmen Notting Hill, og af den grund alene tænkte jeg at det ville være en bog der er værd at læse. Efter at have læst lidt nærmere om den, tænker jeg at det er en bog der både vil bringe smil og tårer frem i en læsning, og det håber jeg så sandelig det vil komme til at ske. Det lyder også lidt til at der er en smule Bridget Jones og Shopaholic humor over den, og det er jo heller ikke helt værst – med måde!

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *