Waiting on Wednesday #014

Efter en smule overvejelse har jeg valgt at omstrukturere min Waiting on Wednesday. I stedet for at forbeholde det til bøger som man glæder sig til snarligt udkommer, har jeg valgt ‘bare’ at vælge bøger jeg glæder mig til at læse i det hele taget! På den måde kan jeg dele mange flere bøger med jer og slå to fluer med et smæk.

Titel: A Grimm Warning
Forfatter: Chris Colfer
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet

 

18658940
Klik på billedet for at komme til bogens goodreads-side.

Conner Bailey thinks his fairy-tale adventures are behind him–until he discovers a mysterious clue left by the famous Brothers Grimm. With help from his classmate Bree and the outlandish Mother Goose, Conner sets off on a mission across Europe to crack a two-hundred-year-old code.
Meanwhile, Alex Bailey is training to become the next Fairy Godmother…but her attempts at granting wishes never go as planned. Will she ever be truly ready to lead the Fairy Council?
When all signs point to disaster for the Land of Stories, Conner and Alex must join forces with their friends and enemies to save the day. But nothing can prepare them for the coming battle…or for the secret that will change the twins’ lives forever.

 

Grund til jeg glæder mig: Jeg læste de første to bøger af Colfer tidligere på året og blev helt betaget af hans måde at behandle alle de kære eventyr. På trods af at de klart er til et yngre publikum så kan jeg ikke lade være med at være fan, både af Colfer selv og det eventyr han har strikket sammen af de klassiske og jeg glæder mig til at læse 3 indsats i hans verden, og håber samtidig at han vil finde på flere.

 

Amazon

Hvad glæder I jer ellers til at læse I fremtiden?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *