Mit navn er Michelle H. Birkelund.

Sprog og litteratur er min store passion, hvad end det er i stor eller lille format. Den store drøm er, at arbejde med sproget, hvor jeg rigtig kan nørde med tekster og sidde og finpudse de små detaljer. Hvor der kan dykkes ned i sproget. Så man til sidst sidder tilbage med en tekst/et stykke litteratur som sætter sit præg, på den ene eller den anden måde. For det er hvad sprog og tekster kan; de sætter sig fast hos den enkelte læser, såfremt teksten har de rette ord og den rette sammensætning. Hvis det er tilfældet, kan teksten sætte sig fast i uendelig tid og i bedste tilfælde være med til at forme den enkelte læser.

Drømmen er at arbejde med storytelling på tværs af formater og medier, for at ramme det rette publikum med den rette fortælling. Min brede viden om Gurli Gris går tabt herhjemme, eller ikke just tabt, mine børn sætter stor pris på alt jeg ved om Gurli Gris. Dog findes der andet i verden end Gurli og hendes venner, og den verden vil jeg gerne være en del af. Jeg vil gerne arbejde med min stærke engelsk kompetencer i det sproglige og det skriftlige, og det er hvad jeg har tænkt mig at gøre her.

Jeg har manglet et sted at udfolde mig, og derfor har jeg skabt dette fristed. I fremtiden er planen at det bliver et mere interaktiv fristed i samspil med jer læsere, men som det er nu i startfasen, må jeg nøjes med mit eget selskab i den kreative og skabende proces.

Jeg håber at I vil læse med, og måske kan jeg komme i direkte kontakt med jer i fremtiden.

Vi skrives eller læses ved.