Med Andre Ord

En verden i tekst
Uncategorized

Velkommen!

Velkommen, hver og en.

Efter en del overvejelser og en hel masse grublen, har jeg endelig truffet min beslutning. Jeg har valgt at nedprioritere min oprindelige blog – The Small Wonders of Life – hvor jeg hovedsageligt har anmeldt bøger og skrevet om boglige finurligheder, til i stedet fremadrettet at benytte mig af denne nye perle. Det er en beslutning der har været længe undervejs, faktisk mere end en år. Eftersom jeg ikke har delt noget i over et år på TSWOL, blev jeg enig med mig selv om at nu måtte jeg være hård og kontant og træffe den endelig beslutning, og derfor er det lys nu slukket. Dermed ikke ment at jeg sletter den. Den får lov at blive liggende i cyberweb på ubestemt tid, så I stadig har mulighed for at læse de mange anmeldelser og tanker jeg havde derigennem, du kan fx følge linket her.

Men hvad går denne blog så ud på, spørger du nok? Og det er et helt begrundet spørgsmål, som der ikke er noget fast og holdbart svar på – endnu i hvert fald. Ideen bag denne blog er det skrevne ord, tekster eller hvad man vælger at kalde dem. Det er til dels for at holde mig beskæftiget i denne tid hvor jeg går og er frit til at vælge på jobmarkedet (*blink*), og dels rettet mod at udfordre og inspirere mig selv til et (forhåbenligt) fremtidigt arbejde. Det betyder at du i fremtiden vil opleve mange forskellige skrevne tekster fra min side. Der er ingen bånd eller restriktioner på hvad der kan dukke op. På et tidspunkt i en nær fremtid, har jeg sågar en ide om at åbne for ønsker og tanker for hvad jeg kan skrive om herinde, altsamme for at holde mig til teten og udfordre min tankegang og mine forfattende evner.

Der skal ikke ligges skjul på at jeg har mange ideer i tænketanken, men desværre når de fleste ikke længere end det. Formålet med denne blog er netop at få udløst mange af disse ideer, og dele dem med andre, som måske vil opdage noget interessant i det jeg går og grubler med. Det skal ikke udelukkes at der ikke vil snige sig bog-emner ind hist og her, eller personlige anekdoter, for det er en del af hvem jeg er og hvad jeg brænder for at skrive om.

Med det sagt er der ikke meget andet tilbage at sige, andet end hjertelig velkommen, og jeg håber du vil syntes om at følge med her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *