CV

Med efterhånden 31 års livserfaring, vil jeg kalde mig en engageret litteratur entusiast, som opdagede bøgerne og litteraturens verden igennem Harry Potters univers (som så mange andre). Sammen med disse bøger, og mange andre, opdagede jeg også min kærlighed til det engelske sprog, hvorved jeg har forfulgt den passion igennem min uddannelse. Litteratur har længe været min drivkraft indenfor mange områder og jeg har planer og ønsker om at det også er drivkraften indenfor fremtidigt arbejde hvor jeg kan udnytte mit store engagement. Hvad end det er i litteraturens verden eller undervisningens verden, som jeg tidligere har erfaring med.

Til daglig bor jeg i Vodskov med min mand og snart to døtre. Vi holder af at tage på udflugter og nye eventyr sammen, hvis vi ikke bare hygger med resten af familien og venner.

 

Erhvervserfaring

2005 – 2013    Bog & ide, Aalborg (tidligere Gads Boghandel)

Efter næsten 8 år som salgsassistent har jeg lært kompetencer indenfor; ekspedition af kunder, bestilling af varer, opdatering af fakturaer, mindre udstillinger og andet der skulle være brug for.

Desuden havde jeg i længere tid størstedelen af ansvaret for den engelske afdeling, som jeg personligt ydede lidt ekstra for som mit eget ansvarsområde. Servicebranchen har yderligere lært mig at håndtere til tider specielle omstændigheder i form af udfordrende kundehenvendelser, der gør at jeg er god til at tænke hurtigt og finde på løsninger.

2013 – 2018    Engelsk Adjunkt, Frederikshavn Gymnasium og HF Kursus

Mine år som adjunkt bestod i at undervise i begge mine fag, engelsk og mediefag, hvor jeg tilrettelagde egen undervisning og vejledede eleverne i nødvendige gøremål. I forbindelse med undervisningen i engelsk, har jeg gjort mig forsøg med at implementere Creative Writing på skemaet. Igennem mine år som underviser har jeg lært meget om mig selv i lærerrollen, og i hvor stor grad jeg kan være til rådighed for eleverne. Jeg lærte ansvar for egen arbejdsplanlægning indenfor givne parametre ift. mine fag.

2016-2018 – Teoretisk Pædagogikum (pause i forløbet grundet barsel.)

Reference; rektor Inge Carlé 98424443

 

Uddannelse/Skole

2008 – 2011    Aalborg Universitet, Bachelor Engelsk (Sidefag; Mediefag)

  • Herunder studieophold på 4. semester på University of Oregon i Eugene, Oregon USA i foråret 2010. Kurser under opholdet var rettet mod litteratur (Shakespeare) og medie studier.

August 2010    Scottish Universities International Summer School, Edinburgh, Creative Writing Kursus

2011 – 2013    Aalborg Universitet, KA Engelsk

  • Herunder studieophold på 8. Semester på Westminster University i London, UK I foråret 2012. Kurser under opholdet var specifikt litteratur orienteret (London Vortex og Mapping the City var to af de kurser jeg tog).

 

Bachelor- og kandidatspecialer

Bacheloren;

Disney & Women– An Analysis of the Female Role in Disney Films Compared to the Original Fairy Tale

  • En kulturel analyse af udvalgte Disney prinsesser for at undersøge deres repræsentation i forhold til feminine og kulturelle visuelle udformninger.

Kandidaten;

Fairy Tales– A Modernisation

  • Analyse af modernisering af eventyr med fokus på litterære og medie ændringer indenfor genren, med henblik på at undersøge hvordan genren er ændret siden sin begyndelse til hvordan den bliver opfattet i moderne tid.

 

Frivilligt arbejde og fritid

2009 – 2011    Frivillig, Aalborg University Shakespeare Company

Medlemskabet her har styrket mit Engelske og kendskabet til en del flere gamle engelske tekster. Derudover har det forbedre mine evner til at præstere under pres og for en stor forsamling af fremmede mennesker, og det mere eftersom det hele foregik på originalt engelsk Shakespeare.

2011 – 2015    Frivillig, Muskelsvindsfonden                               

Jeg meldte mig til Muskelsvindsfondens frivillige i forbindelse med Roskilde festivalen, hvor de står for en række madboder. Det var i særdeleshed for oplevelsens skyld jeg meldte mig, og samtidig at støtte et godt formål.Her har jeg oplevet at arbejde under et anderledes pres end til hverdag.

 

Sprog og It kompetencer

Dansk – Modersmål

Engelsk – Professionelt, højt niveau

Tysk – Begynder niveau

 

Kontakt mig gerne på mhlind87@gmail.com