Waiting on Wednesday #009

Efter en smule overvejelse har jeg valgt at omstrukturere min Waiting on Wednesday. Istedet for at forbeholde det til bøger som man glæder sig til snarligt udkommer, har jeg valgt ‘bare’ at vælge bøger jeg glæder mig til at læse i det hele taget! På den måde kan jeg dele mange flere bøger med jer og slå to fluer med et smæk.

Titel: Dorothy Must Die
Forfatter: Danielle Page
Udgivelsesdato (forventet): Er udgivet
18053060
Klik på billedet for at komme til bogens goodreadsside.

I didn’t ask for any of this. I didn’t ask to be some kind of hero.
But when your whole life gets swept up by a tornado—taking you with it—you have no choice but to go along, you know?
Sure, I’ve read the books. I’ve seen the movies. I know the song about the rainbow and the happy little blue birds. But I never expected Oz to look like this. To be a place where Good Witches can’t be trusted, Wicked Witches may just be the good guys, and winged monkeys can be executed for acts of rebellion. There’s still the yellow brick road, though—but even that’s crumbling.
What happened? Dorothy.
They say she found a way to come back to Oz. They say she seized power and the power went to her head. And now no one is safe.
My name is Amy Gumm—and I’m the other girl from Kansas.
I’ve been recruited by the Revolutionary Order of the Wicked.
I’ve been trained to fight.
And I have a mission.

Grund til jeg glæder mig: Den her bog har længe stået på min ønskeseddel, men jeg syntes den er lidt for dyr så jeg venter bare på at der snart kommer en billigere paperback. Den passer jo lidt ind i kategorien af eventyrgenfortællinger, og så er det Dorothy i Oz der er tale om, og der tænker jeg at den historie er ikke blevet genfortalt alt for mange gange, så der må stadig kunne ligge noget originalitet i sådan et bud. Og det spin der er lavet på den her historie syntes jeg bare gør den det mere spændende!

Amazon

Hvad glæder I jer ellers til at læse I fremtiden?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *