Waiting on Wednesday #008

Efter en smule overvejelse har jeg valgt at omstrukturere min Waiting on Wednesday. Istedet for at forbeholde det til bøger som man glæder sig til snarligt udkommer, har jeg valgt ‘bare’ at vælge bøger jeg glæder mig til at læse i det hele taget! På den måde kan jeg dele mange flere bøger med jer og slå to fluer med et smæk.

Titel: Grimm Tales: For Young and Old
Forfatter: Philip Pullman
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet
16126208
Klik på billedet for at komme til bogens goodreads side.

In this beautiful book of classic fairy tales, award-winning author Philip Pullman has chosen his fifty favourite stories from the Brothers Grimm and presents them in a’clear as water’ retelling, in his unique and brilliant voice.

From the quests and romance of classics such as ‘Rapunzel’, ‘Snow White’ and ‘Cinderella’ to the danger and wit of such lesser-known tales as ‘The Three Snake Leaves’, ‘Hans-my-Hedgehog’ and ‘Godfather Death’, Pullman brings the heart of each timeless tale to the fore, following with a brief but fascinating commentary on the story’s background and history. In his introduction, he discusses how these stories have lasted so long, and become part of our collective storytelling imagination.

These new versions show the adventures at their most lucid and engaging yet. Pullman’s Grimm Tales of wicked wives, brave children and villainous kings will have you reading, reading aloud and rereading them for many years to come.

Grund til jeg glæder mig: Den her bog har faktisk længe stået på min hylde og jeg ved ikke hvorfor jeg endnu ikke har fået den læst. Jeg elsker jo eventyr-genfortællinger som det sikkert også fremgår lidt af bloggen, og jeg elsker Pullmans Dark Materials, så i mit hoved burde det her jo være en vinder kombination. Det er bare et spørgsmål om at jeg skal tage mig sammen og ikke læse alt muligt andet. Hvilket jo er et problem når ens hylder bugner af bøger der bare venter på at blive læst.

 

Amazon

Hvad glæder I jer ellers til at læse I fremtiden?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *