Treats for the Eye and the Mind #003

Der faldt jo nogle bøger ned i kufferten og med hjem til lille Danmark fra USA. Hyldepladsmangel herhjemme skriger efterhånden på en tur til IKEA så højt at jeg har sat mig selv på et købestop until further notice når det kommer til bøger. Dertil skal det jo også siges at stakken af nyindkøbte bøger er lidt større end normalt, så meget at jeg syntes det vil være for voldsomt at smide dem alle sammen i hovedet på jeg på en gang. Derfor har jeg samlet dem i et par forskellige indlæg over et par dage.

IMG_1685

Den første portion jeg vil dele med jer, er nok min favorit portion, og det er fordi det er min fariy tale portion.

The Beast Within af Serena Valentino er en del af hvad jeg vil tro er en ny slags Disney bøger der er gået et skridt lidt mørkere. Den her er en fortælling om Skønhedens prins, og jeg er ret spændt på hvilken drejning den her påtager sig af eventyret.

IMG_1686

Maleficent af Elizabeth Rudnik er en adaption af screenplayet til filmen der kom før sommer. Den er af samme serie som The Beast Within og jeg er i det hele taget utrolig glad for de her bøger for de er så pæne og kommer til at se så flotte ud på hylden når jeg engang får købt mig en reol mere. Både Maleficent og The Beast Within har længe ligget og luret på mig hver gang jeg kigger inde på amazon og jeg har længe haft dem i tankerne når jeg bestiller bøger, så da jeg fandt dem var jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg skulle have dem med hjem.

IMG_1687

Cinderella’s Dress af Shonna Slayton var lidt en tilfældighed jeg fandt som en af de sidste på min Barnes & Noble tur, men da jeg læste dens forbindelse til Askpeot eventyret kunne jeg ikke lade være med at købe den med hjem også.

IMG_1688

Grimm af forskellige forfattere er en samling af genfortællinger af de kære eventyr vi alle kender, skrevet af mange forholdsvis kendte ungdomsforfattere, blandt andet Amanda Hocking. Den her bog har længe været på min indkøbsliste på amazon, jeg har bare været for tøvende med at købe den. Da jeg så faldt over den i Barnes & Noble røg den straks ned i kurven og forblev der indtil jeg skulle betale for den.

IMG_1689

Jeg har en Disney/eventyr relateret bog mere at vise jer, men den er simpelthen så ekstraordinær flot at den fortjener et indlæg for sig selv, så det kommer en af de kommende dage.

Er der nogle af de her bøger som I har læst?

You may also like

3 Comments

  1. Den Disney serie må jeg da hellere få set på. Det lyder hyggeligt!
    Grim læste jeg noget af for et stykke tid siden efterhånden. Jeg blev slet ikke fanget. Jeg endte med at opgive, for selvom det var forskellige forfattere, så var de meget ens, idet de alle kedede mig – dem jeg nåede at læse, altså. Men den er virkelig flot, ja! 🙂 Jeg håber, du kan lide dem! 🙂
    Og så er jeg altså vild med, at Mickey præsenterer dine bøger.

    1. Hehe tak, ja jeg håber på at der kommer flere i Disney serien, for de er virkelig flotte og jeg elsker at læse genfortællinger af eventyr på den måde. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *