Bogpakkeprojekt #1

Boggaveprojektet er officielt skudt i gang. Eller, det vil sige Irene skød det i gang for nogle uger siden da hun parrede os alle sammen. Jeg fik i dag melding om at mine bøger til Rikke var sendt af sted og nu kan der ikke gå lang tid før hun kan forvente en glædelig sommerpakke. Når det så oveni købet har besluttet sig for at være gråvejr og regnvejr er der vel ikke et bedre tidspunkt at få bogpakker.

Jeg har med en del omhu valgt de to bøger til Rikke efter en forholdsvis grundig gennemgang af fælles goodreads profiler og ’research’ af hvilke genrer der virkede mest tiltalende. Jeg havde oprindeligt et par andre på min liste af dem jeg havde tænkt mig, men for at det kunne holde sig indenfor den allokerede pris så faldt valget på X og Y. Jeg vil jo ikke ødelægge overraskelsen for nogle her. Jeg håber bare at Rikke bliver lige så glad for bøgerne som jeg har været de par gange jeg har læst dem.

Nu kan jeg kun se frem til hvad posten måske vil bringe mig, forhåbentligt inden i morgen formiddag inden jeg tager på ferie. På den anden side, hvis ikke så ved jeg da at der ligger en hyggelig bogpakke og venter på mig når jeg kommer hjem, som så kan blive tilføjet den stak af bøger jeg forudser at have købt med hjem fra ferie.

You may also like

2 Comments

 1. Jeg har faktisk netop modtaget boggaven! Hvor er den fin, jeg glæder mig til at se, om bøgerne er noget for mig! 😀

  Din pakke burde komme i dag, eller hvis vi er rigtigt uheldige så måske først i morgen. Hvor lang tid er du afsted på ferie?

  1. Ikke lige med det samme, men så har jeg da dem at se frem til.
   Så håber jeg bare at jeg ikke selv kommer til at købe ‘kopier’ af dem mens jeg er væk 😉

   Jeg håber også du vil syntes om dem, som jeg har skrevet syntes jeg i hvert fald at de er fantastiske. Selv er jeg ved at genlæse Old Magic for 117 gang (eller noget deromkring) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *