Roskilde Round-Up

En uge er overstået og jeg kan nu se tilbage på endnu en uge som frivillig med gode minder, blandet med hårdt arbejde der stadig kan mærkes i min krop. Hvert år er jeg altid en del tilbageholdende med at skulle af sted, men når jeg så endelig er derovre har jeg det så sjovt (blandet med lidt andre oplevelser) at jeg glemmer det igen. På samme måde har jeg det lidt når jeg kommer hjem igen, når jeg genser min seng med MEGET stor glæde, undrer jeg mig over hvordan jeg kan udsætte mig selv for at skulle sove i en iskold tennishal i en uge og ødelægge min krop på diverse måder som er sandsynligheden ved at arbejde som frivillig.

Men så ser jeg på mange af de andre sjove og underholdende oplevelser man får med i hatten igennem hele ugen og så er der mange ting der opvejes. Alligevel har jeg i år overvejet om det skulle være mit sidste år, jeg syntes efterhånden kroppen er ved at sige fra nogle gange og hele rutineforstyrrelsen af min hverdag hænger irriterende ved selv et par dage efter jeg er kommet hjem. Oveni hatten fangede jeg endnu en gang i år en mindre forkølelse! Dog endnu ikke så slem som sidste år, og her troede jeg at jeg slap hele ugen uden at blive syg, men så trak jeg det korte strå og kom til at sidde ved siden af en person med forkølelse i bussen og det fulgte så med mig hjem.

Som frivillig for Muskelsvindfonden står jeg i en madbod, de første par år stod jeg i en af deres burger boder, men de sidste to år har jeg været i en af deres pizza boder. Jeg vil være ærlig og sige at jeg faktisk foretrækker at stå i en pizza bod, det er både nemmere og derfor også sjovere for sammenholdet på hele holdet når vi pjatter og hygger.

SAM_4120

SAM_4121

SAM_4102

SAM_4106

SAM_4109

SAM_4118
Dragen her var vores bods lille maskot – efter vores maskot fra sidste år blev smidt ud af vores sektionschef!

Når vi ikke er på vagt hygger vi til tider endnu mere, som jeg håber det også fremgår af billederne. En hel del af hyggen stammer dog fra indtagelsen af alkohol, men den del var jeg ikke så stor en del af i år, primært fordi jeg lige havde afsluttet en penicillin kur og fordi jeg generelt for det utrolig dårligt af at drikke, og min mave i forvejen freaker hele ugen vi er derovre. Alligevel er det voldsomt sjovt at tilbringe tid med fulde mennesker, for så kan man bare more sig over deres dumheder i deres fuldskab. Nu skal det ikke misforstås som ondsindet af mig på den facon, men sammenholdet i kræwet (som det hedder blandt de frivillige) er helt specielt og jeg tror man skal være en del af det for at forstå det fuldt ud.

Jeg tror bare jeg vil lade billederne fortale for resten af fornøjelighederne og så kommer jeg også hurtigst muligt med flere opdateringer med en del af de ting der har ligget i ventet hele sidste uge.

SAM_4134

SAM_4136

SAM_4138

SAM_4147

SAM_4157

SAM_4158

SAM_4087

SAM_4092

SAM_4097

You may also like

2 Comments

    1. Det er en af de sjoveste uger om året, men også en af de hårdeste, og når man så får en lille forkølelse med hjem i kufferten er det bare lidt øv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *