Waiting on Wednesday #002

Waiting on Wednesday er oprindeligt hostet af Breaking the Spine, og senere af bl.a. Cautious. Formålet er at dele sin entusiasme og forventning til de bøger man glæder sig til at læse, men desværre ikke er udkommet endnu. Her er min ugentlige WoW;

Titel: The Magician’s Land
Forfatter: Lev Grossman
Udgivelsesdato (forventet): 5 August
17448129
Klik på billedet for at komme til dens Goodreads side.

In The Magician’s Land, the stunning conclusion to the New York Times bestselling Magicians trilogy—on-sale from Viking on August 5—Quentin Coldwater has been cast out of Fillory, the secret magical land of his childhood dreams. With nothing left to lose he returns to where his story be­gan, the Brakebills Preparatory College of Magic. But he can’t hide from his past, and it’s not long before it comes looking for him.

Along with Plum, a brilliant young under­graduate with a dark secret of her own, Quentin sets out on a crooked path through a magical demi­monde of gray magic and desperate characters. But all roads lead back to Fillory, and his new life takes him to old haunts, like Antarctica, and to buried secrets and old friends he thought were lost for­ever. He uncovers the key to a sorcery masterwork, a spell that could create magical utopia, a new Fillory—but casting it will set in motion a chain of events that will bring Earth and Fillory crashing together. To save them he will have to risk sacrific­ing everything.

The Magician’s Land is an intricate thriller, a fantastical epic, and an epic of love and redemp­tion that brings the Magicians trilogy to a magnifi­cent conclusion, confirming it as one of the great achievements in modern fantasy. It’s the story of a boy becoming a man, an apprentice becoming a master, and a broken land finally becoming whole.

 

Grund til jeg glæder mig: Jeg kan huske da jeg købte den første bog i den her serie for snart 4 år siden i San Francisco som en fødselsdagsgave til mig selv. Den tiltale mig fordi den blev omtalt som en Harry Potter for meget voksne. Lige siden har den taget en endnu mere voksen drejning og jeg er spændt på at se hvordan den ender i den tredje bog. Det skal hermed siges at jeg ikke vil sammenligne den her med Harry Potter på nogen måde, jo der er magi, men overhovedet ikke i samme stil son i Harry Potter. Det her er en verden for sig selv.

Amazon

Hvilke bøger glæder I jer til i fremtiden?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *