Birthday Round-Up

I fredags havde jeg jo som bekendt fødselsdag, og selvom det ikke lige blev den dag jeg havde planlagt mig var den nu okay i det store hele. Som toppen af kransekagen blev Kæresten jo også færdig med sit Speciale og gik derfra med et rigtig flot 10-tal og jeg er umådelig stolt – og uendelig glad for at vi kan vende tilbage til en normal hverdag igen.

I det han lidt tog beslag på min dag fik jeg lov til at få weekenden i mit navn, hvilket vil sige at søndag havde jeg min familie forbi til den sædvanlige omgang kaffe og kage-bord om eftermiddagen. Jeg havde lørdag bagt en kage og min mor havde været så sød at tilbyde at bage boller at tage med. Jeg havde egentlig lagt ud at jeg syntes det var for varmt til at sidde og spise boller og drikke varm kakao, men mor slog hånden i bordet og sagde at boller hørte sig da til, så om hun ikke bare skulle bage nogle.

Hvad jeg ikke vidste, var at hun havde planlagt noget helt andet oveni hatten. Og jeg kan love jer at jeg blev gevaldigt overrasket da jeg åbnede den skotøjsæske den blev fragtet i og fandt denne skønhed af en kage.

2014-06-22 14.42.21

Min mor har i en periode nu bagt kager per bestilling, som du kan se mere om her, og for sjov skyld sender jeg nogle gange billeder af ting jeg godt kunne tænke mig som kager, og jeg havde for lang tid siden sendt hende et billede af Doctor Whos Tardis og joket at sådan en ville jeg have til min fødselsdag eller lign. At hun rent faktisk havde husket det, var jeg slet ikke forberedt på og jeg blev så glad og overrasket. Jeg kan roligt sige at det var nok den bedste overraskelse jeg fik den dag. Jeg nænnede næsten ikke at skære i den for at spise den, men den søde tand fik overtaget og jeg tog toppen med Police Box skiltet. J

Når man holder fødselsdag hører der jo sædvanligvis en smule gaver til, og jeg vil sige at jeg blev pænt belønnet for at have sørget for dejligt vejr om fredagen.

2014-06-22 17.43.45

2014-06-23 14.39.15

2014-06-23 14.39.38

2014-06-23 14.41.06

Jeg har i forvejen Jane Farbers to LCHF kogebøger, og ville gerne have hendes bagebog også. Selvom det er få nye opskrifter der er deri, så var det opskrifter jeg godt kunne tænke mig at have. Og så ser det også bare bedre ud på hylden at de står samlet på den måde. Tidligere på året købte jeg selv den første bog i Skammerserien, fordi jeg vil nå at genlæse hele serien inden året er omme og filmatiseringen kommer næste år. Derfor var det også dejligt at åbne to gaver og finde bog 2 og 3, så nu mangler jeg bare den sidste. Den kan jeg så eventuelt gå ind og købe med hjælp fra den skilling jeg fik af min morfar. J Derudover var der et enkelt gavekort og lommepenge i form af US dollars til når vi skal på ferie til sommer. Stjernetegnet fra Royal Copenhagen var en gave til dels fra mig selv, men også fra mine forældre. Jeg har længe overvejet at købe det til mig selv, men syntes at de var så dyre. Derfor ville jeg slå til meget hurtigt da jeg så at Imerco i sidste uge havde tilbud på dem, dog havde jeg et tilgodebevis på ca. kun halvdelen, så jeg ønskede mig penge eller gavekort til hjælp dertil, og det var jeg så heldig at få.

Alt i alt syntes jeg det har været en god weekend, på trods af diverse andre ting der af faldet ned om ørerne på mig der gør at jeg desværre kan være nødt til at blive hjemme fra Roskilde Festival. Men det håber jeg ikke det ender med, men det finder jeg ud af på fredag.

Hvad med jer, er der nogle af jer der skal på Festivaler eller andre lign arrangementer?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *