Ugens Selvforkælelse (Konkurrencevindere)

Her regner jeg helt tilbage til sidste weekend hvor jeg startede weekenden med at købe mig et par nye sandaler. Jeg har været på udkig efter et nyt par i noget tid, men syntes enten det de har i butikkerne havde for mange nitter eller for høje hæle (hvad er det med sølvnitter på alt?! Jeg forstår det ikke.), så da der pludselig var -20% var jeg hurtig til at slå til. Det var meningen at det skulle være nogle gode sandaler som man kan holde til at gå langt i. Eftersom vi skal på ferie til USA til sommer, og der vil blive en hel del dage hvor vi skal gå en masse, var jeg på udkig efter nogle gode gå-sandaler og ikke bare pæne sandaler, eller jo de måtte selvfølgelig også gerne være pæne. Jeg syntes faktisk jeg har fundet en god kombination i dem jeg købte mig med hjem. Mærket hedder Merrell og de er købt i Eventyrsport, hvilket i sig selv allerede giver indtrykket af at det er nogle ordentlige sandaler man kan holde til at gå lange ture i uden at det nødvendigvis skal være vandreture. Det er et kryds ekstra på to-do listen inden vi skal på ferie.

Så sent som samme dag tog jeg og en veninde i biografen (du kan læse en anmeldelse af filmen X-Men, Days of Future Past her). Det startede lidt som en kikser af en aften, eftersom min veninde og jeg ikke kunne finde hinanden og blev ved med at gå skævt af hinanden. Da vi endelig fandt hinanden viste det sig at hendes telefon var død, så derfor kunne vi ikke komme i kontakt med hinanden. Derudover var det en super hyggelig aften med en rigtig god film, popcorn og slik så man havde ondt i maven dagen efter.

rs_634x939-140324091106-634.jennifer-lawrence-x-men.ls.32414

Senere på ugen, efter at kæresten endelig havde fået afleveret sig Speciale hev jeg ham med i biografen. Denne gang skulle vi se Maleficent, en film jeg længe har glædet mig til at se. Der kommer et separat indlæg om den en af de kommende dage.

Maleficent-Poster

Her i weekenden op til pinse er jeg taget hjem til mine forældre. Vores tradition er at tage i sommerhus Pinse søndag med resten af familien og nyde det – forhåbentligt – gode vejr. I den anledning skal vi alle sammen have noget mad med. Min mor er en meget ferm bager, som I kan se lidt mere om her, og jeg kan jo også selv godt lide at bage, så jeg overtalte hende til at vi skulle bage noget. Så vi brugte et par timer i køkkenet lørdag eftermiddag med at bage. Resultaterne vil blive lagt op en anden dag.

2014-05-31 12.10.31-1

I dag ville jeg jo også gerne kunne have annonceret en vinder i min konkurrence, men af mystiske årsager har jeg ikke haft en eneste deltager. Om det er mine præmier der er for ringe eller folk bare ikke kommer nok forbi min blog kan jeg ikke udtale mig om. I hvert fald har det frarøvet mig lidt af min gejst og jeg syntes ikke lige jeg vil udgive endnu en konkurrence med det samme, hvilket ellers var planen. De resterende præmier vil jeg gemme til et senere tidspunkt, hvor jeg forhåbentlig har lidt flere deltagere at trække lod imellem.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *