BogForum 2018

Igen i år tager jeg afsted til BogForum i Bella Centret, det er mit andet besøg, og denne gang agter jeg at tage mig lidt bedre tid end jeg gjorde sidste år. Sidste år var det et meget forhastet besøg på en enkelt eftermiddag, og selvom det var det hele værd, så ser jeg frem til at have mere tid, og ikke at skulle skynde mig frem og tilbage mellem de mange programpunkter. I år har jeg overtalt manden til at tage med til et par overnatninger og jeg får derfor halvanden dag på messen, til at tulle rundt og suge de mange indtryk til mig i god tid. Og det bliver bogstaveligt talt tullen rundt i meget stille tempo, hvorfor det er godt jeg har god tid til det hele. For med en 7md gravid mave som ekstra påhæng, så tager ting bare lidt mere tid end normalt, og jeg kan ærlig talt ikke gå så hurtigt eller effektivt rundt.

Netop også fordi jeg er så gravid, har jeg valgt ikke at lave mig et fast program der skal følges slavisk. Jeg har til gengæld udvalgt mig nogle ting jeg virkelig godt kunne tænke mig at se, som prioritet, mens resten tager jeg som det komme alt efter hvad jeg nu kan holde til. Et par af de ting jeg virkelig gerne vil se/opleve er blandt andet Sofie Linde og hendes nye bog Fårking gravid, fordi det passer bare så godt på min egen situation lige nu. Derudover kommer Karen McManus som jeg også virkelig gerne vil se og få signeret mig bog af, da jeg slugte hendes En af os lyver, og jeg er spændt på den nye hun har på trapperne.

Skal du til BogForum, og i så fald, hvad står på dit program? Ses vi måske derovre?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *