Livet med E #02

Det er vist ved at være noget tid siden jeg har givet lyd fra mig herinde, så det gør jeg nu! Om end det måske bliver lidt kortere end planlagt, nu må vi se.

Det er primært for også at sige, at jeg altså stadig væk er her, jeg er ikke forsvundet. Vi har bare holdt en rigtig god og lang sommerferie herhjemme, hvor jeg har trukket stikket helt ud, og bare nydt at være sammen med venner og familie, og forsøgt at finde ud af hvilken hverdag vi skal have herhjemme fremover. Sommeren har i særdeleshed været en af de bedre, men det ved vi alle sammen. Og vi har i den grad gjort nytte af den lækre sommersol og været ud og opleve og se en masse når tiden har budt sig, hvilket også betyder at læsningen ikke har taget overhånd herhjemme denne sommer.

Når det kommer til E går det også stille og roligt frem igen, og hun er lige vendt tilbage til dagplejen efter sommerferien. Det er en god håndfuld omvæltninger hun skal omsætte i sit lille hoved lige for tiden, men alt taget i betragtning så klarer hun det rigtig flot. Vi har dog nogle trælse aftener engang i mellem, hvor hun er noget besværlig at putte, og det tager noget længere end vi gerne ville have. Det ender desværre nogle gange i nogle lange skrige/grædeture, og vi tager den nemme løsning og putter hende i vores seng, for så at flytte hende til hendes egen senere på aftenen.

Der sker også meget for hende lige for tiden; hun har nu i en periode gået til børnefysioterapeut, og skal forsætte noget tid endnu, for at hjælpe hende med at komme videre i sin grov-motoriske udvikling. I foråret blev hun røntgenscannet og vi fandt ud af at hun er født med en lille bitte ’defekt’ i hver albue, som gør at hun ikke har samme styrke i sine arme til at kravle og rejse sig selv op, som så mange andre børn. Derfor kravler hun heller ikke endnu, eller går endnu, selvom hun snart er halvandet år, men nu ved vi i det mindste hvorfor hun ikke kan de ting, som alle de andre små børn gør, og hun får hjælpen til at komme videre i sin udvikling.

Den store nyhed herhjemme er jo også at E skal være storesøster til jul, til en lillesøster. Vi glæder os alle sammen til at vores lille familie skal vokse, men denne graviditet har dog gjort sit indspark allerede nu. Efter min afsked med mit job som gymnasielærer, havde jeg fundet et andet job indtil jeg skulle starte min barsel til efteråret. Efter halvandet døgn og rigtig mange plukveer skulle det dog vise sig at det ikke stod i kortene. Efter en del telefonopkald, en tur til lægen og lidt snak om det herhjemme er jeg nu, desværre, sygemeldt og man kan nærmest sige jeg har startet min barsel før tid. Det er både godt og skidt, for på den ene side havde jeg glædet mig til det andet arbejde for en periode inden min barsel, men på den anden side kan jeg også mærke i min krop at en sygemelding er hvad maven og lillesøster har bedst af. Pludselig har jeg en frygtelig masse tid, men overraskende stadig nok at se til. Og selvom jeg ikke er tilbage fuldtid her på bloggen, så kommer det lige så stille i løbet af den næste måneds tid. For det kan godt være jeg ikke har læst meget, men noget har jeg da læst, og der ligger en smule anmeldelser og venter på at blive delt med jer.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *