The Night Before Christmas… Eller…

I dag er der præcis en måned til juleaften, og i den anledning syntes jeg det er ved at være på tide med en lille julekonkurrence her på bloggen; det er efterhånden vist også ved at være lang tid siden i det hele taget her på bloggen. Ærlig talt så kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har begavet nogle af jer, og det er en synd og skam, for at sige det lige ud.

Jeg har fået sammensat en rigtig lækker bogstak af forskellige bøger, alle sammen lige til at læse i juledagene. Det ærgrer mig lidt, at jeg faktisk kun kan anbefale den ene af dem med god viden, for det er den eneste jeg selv har fået læst endnu. Skyggernes dronning er en genfortælling af Snehvide, fortalt til YA-publikummet og den er ganske fængende, som du kan læse mere om her. De to andre er faktisk også ungdomsbøger (den ene måske mere end den anden), begge forholdsvis nye også, ligesom den første. Ravnenes hvisken er Malene Sølvstens debut i hendes trilogi, hvor andet bind udkom tidligere i år. Den har fået usandsynligt gode anmeldelser, og som Sølvsten selv påpegede på Instagram forleden, så er hun blevet nævnt i samme artikel som Neil Gaiman, hvilket er ret formidabelt. Jeg har selv rigtig længe vil læse den, og jeg håber snart jeg finder tiden til det, for den lyder bare så god. Den sidste bog er lidt mere ’realistisk’, og stikker måske lidt dybere i hjertet. Fordele og ulemper ved at huske handler om to mennesker, som må dele deres minder på godt og ond for at mindes dem man savner. Jeg syntes det lyder som en bog, man sikkert kommer til at græde af, og måske det er en man skal gemme til mellem jul og nytår.

Hvad skal du så gøre for at vinde disse bøger? Du skal såmænd bare skrive en kommentar nedenfor, hvor du fortæller hvilken julebog du har planer om at læse her i december og hvilken af de tre bøger du kunne tænke dig at vinde. Man må gerne skrive om man vil vinde en, to eller alle tre bøger. For ærlig talt har jeg ikke besluttet endnu hvor mange heldige vindere der bliver. Det afhænger af så meget, men i sidste ende vil jeg jo gerne glæde så mange som muligt, også selvom jeg forestiller mig at mange af jer allerede har nogle af de tre bøger. 😉

Konkurrencen løber det meste af julemåneden ud – mere præcist den 20 december hvor jeg vil trække en eller flere vindere. Det er med håbet om at få sendt bøgerne afsted inden jul, så de kan nå frem som en ekstra julegave (som du kan regne ud, bliver de sikkert ikke sendt med PostNord, men med DAO eller andet).

Konkurrencen er venligt sponsoreret af de forskellige forlag bag bøgerne; Carlsen, Turbine og Politikens (Reklame).

You may also like

16 Comments

 1. Jeg sørger altid for at have nogle julebøger på lager til december måned. I år skal jeg læse Nøddeknækkeren – jeg kender slet ikke historien, så det er vist på tide. Derudover regner jeg med at kaste mig over Næslandet-serien af Eva Egeskjold.
  Jeg vil gerne vinde Fordele og ulemper ved at huske + Skyggernes dronning (jeg har allerede Ravnenes hvisken)

 2. Julebogen som jeg glæder mig mest til, at læse er Tante Stellas Hus – Et juleeventyr af Cecilie Eken! En bog man kan få gratis i Name It! Så den var jeg lige så fræk og spørge efter selvom jeg ikke er et barn. Jeg er nemlig kæmpe fan af Cecilie så jeg glæder mig rigtig meget til, at læse de 24 historier fordelt over julemåneden ❤ og Ja så har jeg planlagt, at få læst Et juleeventyr af Charles Dickens! Har set utallige versioner af det i tv, men aldrig læst det så nu skal det være 😄📚 Jeg kunne godt tænke mig, at vinde alle tre da jeg ikke ejer nogen af dem og endnu ikke har fået læst nogen af dem også fordi jeg har hørt rigtig godt om Den! Men tager glædelig i mod om det 1, 2 eller 3 bøger! Glædelig Jul ❤🇩🇰🎄

 3. Jeg skal læse “12 dates of christmas” og vil gerne vinde “The Shadow Queen” og/eller “Fordele og ulemper ved at huske”

 4. Jeg skal her i julen genlæse “Let it snow”, som er en årlig juletradition for mig❄☃🎄Jeg kunne godt tænke mig at vinde: “Fordele og ulemper ved at huske” og/eller “The Shadow Queen” ❄🍎

 5. Sikke en hyggelig julespreder-konkurrence!

  Jeg skal i hvert fald have læst ‘Troldeliv Julekalenderbogen’, så jeg, forhåbentligt, får lidt julestemning hver dag. 😀

  Jeg ville vildt gerne vinde ‘Fordele og ulemper ved at huske’ af Val Emmich. Den lyder så vildt god! <3

 6. Uhh, hvor er det spændende at læse de andres kommentarer. Der fik jeg lige inspiration til min julelæsning. Takker! 🙂
  Jeg vil gerne selv nå at genlæse Peters Jul, og så har jeg fået købt et “lille” lager af jule chick lits, som jeg glæder mig til at læse. Glæder mig helt vildt til at læse “A Christmas Wedding” af Paige Toon.
  Jeg vil rigtig gerne vinde enten Ravenes hvisken eller Skyggernes Dronning, men en af dem er fin. For det er da sjovere at dele når det er jul 😉

 7. Hej Michelle.
  Det er en dejlig blog du har.
  Jeg skal læse Ken Follets nye “Den evige ild” her over December – også selvom det ikke er nogen julebog 😛
  Jeg synes en af de andre, skal have fornøjelsen af at vinde konkurrencen. Jeg ville bare gerne fortælle dig, at du har en dejlig blog 🙂

 8. Den julebog jeg havde planer om i denne måned var – At se lyset, har dog allerede læst den. 🙂
  Kunne godt tænke mig at vinde Ravnenes hvisken eller skyggernes dronning, eller bare begge to. 🙂

 9. Jeg skal læse “Let it snow”, som John Green har skrevet med to andre forfattere! ❄️

  Ville SÅ gerne vinde alle bøgerne, men allerhelst “Fordele og ulemper ved at huske”

  VIRKELIG fin giveaway! ✨✨✨

 10. Jeg har altid ønsket mig at læse Let It Snow, så det gør jeg i denne måned. Jeg har hørt så meget godt om den, og så mangler jeg også bare noget julestemning🤗

  Uuh, og i forhold til konkurrencen, lyder de alle tre så gode! Men hvis jeg skulle vælge, vlle jeg helt sikkert fortrække Ravnens Hvisken👌🏼

  Og hvor er det bare en fed konkurrence du har kørende.

 11. Så hyggeligt med en julekonkurrence 😊📚 Jeg har også en del julebøger, som keg har planer om at læse. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vinde “Fordele og ulemper ved at huske” 😊
  Ønsker dig en dejlig december 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *