Sommerferie

Den danske sommer er lunefuld, men den er alligevel så småt på vej her til det nordjyske. Det betyder dase i solen på terrassen med en god bog, eller rettere det gjorde det før i tiden. Det der med at dase med en god bog i det hele taget, har der ikke været voldsomt meget plads til siden baby kom til verden. Mit energiniveau til at læse er også svundet godt og grundigt ind, og mit hoved kan mest af alt bedst håndtere hjernedødt tv når jeg lige har lidt tid for mig selv, uden baby hænger om halsen på mig. Det betyder at læsningen er gået meget i stå lige for tiden. Min ambition om lydbøger er også dalet en smule, for jeg er faldet over Mads og Monopolets podcast, som jeg faktisk helst vil høre lige for tiden, for det er så nemt at slukke for i tilfælde at baby pludselig kræver opmærksomhed. Jeg læser dog stadig en lille smule hist og her, men det bliver ikke til meget. Præcis af den grund har jeg besluttet at bloggen for en gangs skyld skal holde rigtig sommerferie.

Sommerferie på bloggen betyder at der ikke kommer flere boglige indlæg de næste godt og vel 2 måneder, men jeg vil ikke udelukke at der kommer et par indblik i Barselslivet – mest af alt fordi jeg nok får behov for at dele det med jer alle sammen. Så i stedet for at dele med jer hvad jeg har fået læst i juni (1 bog!), så vil jeg hellere spørge hvad I har af planer for jeres sommerferie?

Fra i dag af går vi begge to herhjemme på barsel, og vi har derfor de næste 7 uger sammen med baby. Vi har som sådan ikke lagt nogle planer overhovedet, men det kan være vi skal et par dage i mine forældres sommerhus på et tidspunkt. Ellers har vi ikke planlagt så meget andet end at tilbringe tid med vores datter, resten af familien og gode venner, og vi krydser fingre for at der kan blive et par gode grillaftener henover de næste par uger.

You may also like

4 Comments

  1. Det er også svært at få det hele til at hænge sammen og nå det helle med en lille sådan en lille mus. Og så håber vi på et lidt bedre vejr, så man kan komme ud i solen frem for det her kolde og efterårsvåde regnvejr.
    Min sommer kommer til at gå med udflugter sammen med min datter på ti, som har valgt at tilbringe alle 7 uger sammen med mig (mon hun kan holde det ud :0)), og så håber jeg på at få skrevet en masse på specialet og læst en masse Dickens.

    Jeg håber, at I får den skønneste sommer!

  2. Rigtig god sommerferie!
    Jeg skal en uge til Frankrig med familien, og så har vi to uger herhjemme, som ikke er planlagt endnu – mon ikke det bliver noget med nogle udflugter, vennebesøg og lidt praktisk arbejde 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *