Giveaway #ACOTAR

I slutningen af februar har Gyldendal store planer om at udgive den danske oversættelse af Sarah J Maas’ A Court of Thorns and Roses, og de har været noget så søde at sende et eksemplar min vej. Jeg syntes dog at det er synd at det kun er mig, der får lov til at læse denne fantastiske begyndelse på en endnu mere fabelagtig historie, og vi blev enige om at den skulle sendes afsted til en heldig vinder.

Til de af jer, som endnu ikke kender noget til Sarah J Maas, så har hun efterhånden sat sit præg på fantasyverden, og hendes bøger bliver mere og mere populære for hvert bind hun udgiver. At Danmark endelig har fået øjnene op for hende, syntes jeg personligt kun er på tide. Indtil videre har hun skrevet 2 separate serier, hvor Gyldendal har taget det på sig at udgive hendes eventyrinspireret fortælling om Feyre og de forskellige High Courts i Fe-verdenen. Hendes anden serie, A Throne of Glass, har et andet forlag taget til sig. Men i dag skal det handle om ACOTAR, som er akronymet der bliver brugt i flæng. Jeg har læst de første to bøger i serien, og du kan læse mine anmeldelser her og her, og se for dig selv hvor meget jeg elsker de her bøger, og ikke mindst Miss Maas. Derfor er jeg også meget glad for at kunne være med til, sammen med Gyldendal, forhåbentligt at en af jer vil blive lige så vild med serien som jeg selv er.

Bogen udkommer fra Gyldendal den 28 februar, og det er også indtil den dato I har til at deltage om at vinde bogen (Jeg vil dog tillade mig at indsætte et lille forbehold ind her; det hedder fødsel og ny baby, som kan komme på tværs af trækningen af en vinder og videre sendelse af præmien, men selv om baby kommer på tværs, så lover jeg at jeg får trukket en vinder og sendt præmien af sted, om end det kan blive lidt forsinket). Til den heldige vinder, og de af jer, der allerede har fået fat i jeres kopi, så kan vi jo se om ikke vi skal forsøge os med en fælleslæsning i løbet af marts måned? Jeg tænker i hvert fald det kunne være rart at få læst bogen igen, især op til at den sidste bog i trilogien udkommer her til maj! 😀 Hvis folk er friske på en gang fælleslæsning, så kommer der et indlæg senere med mere information omkring dette.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar nedenfor hvor du beskriver den bedste bog du har læst der har feer med, på den ene eller den anden facon (og gerne om I kunne have lyst til at være med til en fælleslæsning i marts). Du er også meget velkommen til at følge bloggen på bloglovin’ og/eller facebook, men det er ikke et krav. Konkurrencen løber som sagt til den 28 februar, måske plus et par dage, alt efter hvornår baby har tænkt sig at melde sin ankomst.

You may also like

17 Comments

 1. Eijh, den vil jeg så gerne læse – så er helt sikkert med på en fælleslæsning ?

  Den bedste bog med feer… hmm, den var svær. Tilsyneladende læser jeg alt for få bøger, det inkluderer feer – jeg kan kun komme i tanke om én, nemlig Peter Pan, som jeg har læst i en version skrevet af Bjarne Reuter. Jeg var ikke så vild med den, men fik en frygtelig lyst til at læse den originale version ?

  Benteskou (a) gmail.com

 2. Jeg har faktisk ikke læst så meget med feer, men en jeg har læst og som gjorde stort indtryk på mig er “Dinea” af Louise Haiberg. Det er en spændende fortælling og jeg kan godt lide ideen om at ikke alle feer er søde, glitrende, små væsner der vil os det bedste – for det vil de på ingen måde i den fortælling!

  //Line Dalbro

 3. Super fed konkurrence!

  Det er vist meget begrænset hvad jeg har læst af febøger (af hvad jeg kan huske på nuværende tidspunkt), men jeg kunne rigtig godt lide W.i.tc.h. bøgerne, da jeg var yngre og kan ikke lige komme i tanke om andre, jeg har læst 🙂

  ambj1990@hotmail.com

 4. Jeg kan huske, for mange år siden, at der udkom et helt univers af bøger om Klokkeblomsts verden. Der var blandt andet et tegneserie magasin, som jeg stadig har alle af den dag i dag, og jeg må være ærlig og sige at de stadig fanger mig. Fairies hedder magasinet.
  Af mere voksen bøger kan jeg nævne The Mystic Series af B.C. Burgess. Mystiske magiske ting begynder at ske for Layla, samtidigt med at en flot fremmed mand ankommer…..

  Krydser fingre for at jeg vinder. Jeg har hørt så meget godt om A Court of Thorns and Roses, og så er jeg bare helt vild med alle historier som lader sig inspirere af eventyret om skønheden og udyret 😉

  Held og lykke med baby!

 5. Jeg har ikke læst så mange bøger med feer, så det må vist være et nyt mål for 2017 🙂
  Jeg har dog læst “Tithe: A Modern Faerie Tale” af Holly Black, og den syntes jeg var rigtig god!
  Jeg vil meget gerne være med til en fælleslæsning i marts, det lyder hyggeligt! 🙂

 6. Den bedste bog med feer jeg har læst? Det må vist være Melissa Marrs Mørk Lykke, som også er udgivet med titlen Aislinns valg.
  Mht. fælleslæsning, så er det ikke noget jeg har prøvet før, men det kunne da være sjovt at prøve. Ellers vil jeg nok lade bogen ligge indtil juni, hvor mit læsetema netop er Feer.

 7. Jeg har for nyligt læst Louise Haibergs Dinea modertræets datter om feer. Jeg vil gerne fælleslæse og meget gerne vinde bogen.

 8. Åh den er da mega svær, men den eneste jeg kan komme i tanke om jeg har læst med feer er vinterkongens datter! Det er ikke den bedste bog jeg har læst, men udemærket?

 9. Det er uden tvivl Mercy, jeg ELSKER Mercy <3 jeg har aldrig prøvet at være med til fælles læsning, men jeg kunne måske godt tænke mig at prøve ?

 10. Den eneste bog med en fe, jeg lige kan komme i tanke om, er den med Peter Pan, Den var rigtig sød. Fælles læsning lyder hyggeligt.

 11. Har ikke læst så mange bøger om feer der ikke er skrevet af Sarah J. Maas, men jeg elsker Elverskud serien af Nicole Boyle Rødtnes (elvere er lidt i samme stil, ikke?). Er frisk på en fælleslæsning, det lyder så hyggeligt!

 12. Bøgerne om Sookie Stackhouse har nogle fede badass feer. Deruover er der Merry Gentry serien af Laurell K Hamilton som er uban fantasy/kærlighed samt Iron Fey af Julie Kagawa der har en mere ya følelse. Vil gerne læse noget mere om irske feer, hvis nogen har nogle gode forslag 🙂

 13. Den bedste bog med feer er en skøn illustreret børne bog vi lånte inden jul. Der hedder hvor er feen. Den var et kæmpe hit hos ungerne og jeg nød den bestemt også ?

 14. Jeg har (desværre) aldrig læst en bøger der omhandler feer eller bare har feer med i noget af historien. Det kan godt være, jeg skal have lavet om på det!

 15. Det må være “Vinterkongens Datter” trilogien af Lesley Livingston. Rigtig god serie med både gode og onde feer.

 16. Jeg har ikke rigtig læst bøger med feer i. Derfor må jeg sige at den bedste er ACOTAR, hvilket også er en fantastisk god bog. Jeg mangler dog at læse ACOMAF inden bog tre kommer ud senere i år.

 17. Lige som så mange andre har jeg ikke læst særlig mange bøger hvor feer var hovedelementet. Jeg har dog læst ACOTAR og ACOMAF på engelsk og jeg er tryllebundet af denne serie – hvilket også er grundet til at jeg rigtig gerne vil læse ACOTAR på dansk.

  Min yngling bog med feer i er ACOMAF – hvilket nok også er grundet til at jeg læste den to gang lige efter hinanden, jeg kunne simpelhen ikke slippe den igen – og jeg glæder mig så meget til at den tredje bog i serien udkommer til maj.

  Jeg vil rigtig gerne være med til en fælleslæsning af ACOTAR som er en hel igennem fantastiske bog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *