The Sound of Books #010

The Sound of Books er tilbage! Min feature der sætter fokus på musik, der vil passe perfekt til en bog vi lige sidder og læser. Som altid forsøger jeg at lave en lille playliste til den udvalgte bog, som man er mere end velkommen til at bruge, skulle man få lyst til at læse den pågældende bog.

IMG_5258

Denne gang har jeg snydt mig lidt frem. Det er fordi jeg har udvalgt Fangirl af Rainbow Rowell til denne omgang, og eftersom bogen allerede var spækket med en masser gode sangnumre, gik jeg i tænkeboks og tænkte at der sikkert var en playliste til bogen. Og lur mig om det ikke var sandt. Derfor er denne mini-liste lidt snyd, for jeg har udvalgt 3 af de sange jeg syntes passer bedst til bogen, ud fra Rowells egen liste (som du kan se det hele af her).

Kanye West – I Wonder

Den var næsten selvskreven, eftersom det er Kanye Cath og søsteren bruger når de skal flippe helt ud. Jeg syntes dog lige denne udgave måske er en af de mere stille af dem, men den var på listen og derfor er den også med her.

Death Cab for Cutie – Cath

En lidt mere stille sang, men med en titel der passer lige til hovedpersonen. Den stille melodi og følelse sangen giver, minder mig på nogle punkter om den stille pige som Cath på mange punkter selv er. Og alligevel fortæller den en rigtig fin historie igennem musikken, ligesom Cath lever sin egen historie til vores fornøjelse.

Fun – Carry On

Igen en som jeg personligt syntes er selvskreven. Titlen i sig selv ligger sig meget op af den holdning som Cath langsomt begynder at tillægge sig i sit nye skoleliv, og især den indstilling som hun tager til sig i slutningen af bogen. Og dertil er det også bare en rigtig god sang.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *