Uprooted – Vinder

IMG_5234

Det er tid til at finde en vinder. For selvom jeg gerne ville gøre jer alle til vindere, så må jeg indrømme at det holder pengepungen desværre ikke til. I stedet må jeg være tvunget til at udtrække en af de af jer der deltog i min lille sommerkonkurrence. Og hvis vi kigger på vejret og bedømmer helt deraf, så er sommeren vist ved at være forbi. Man skulle næsten tro efteråret er kommet for tidligt.

Men en vinder skal der altså findes, og det blev Kæresten der trak det heldige vindernummer, som altså endte med at blive 4, hvorved Sabina bliver den heldige vinder. Tillykke til Sabina og mange tak til jer andre der deltog. Og bare rolig, der skal nok komme flere konkurrencer senere hen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *