Bookish Wonders #02

Som mange af jer sikkert allerede ved, så var jeg en lille tur i London for nylig, hvor jeg også kom hjem med en dejlig stak bøger. Men inden jeg vil vise dem frem til jer, opdagede jeg at jeg endnu ikke har vist jer de bøger jeg anskaffede mig til min fødselsdag i starten af sommerferien. Derfor fandt jeg fluks dem frem, og gjorde klar til at vise dem stolt frem. Af en eller anden grund så næsten nægter min familie at forære mig bøger i gaver, også selvom det stort set altid er det der står øverst på min ønskeliste, så kommer de aldrig forbi mig. Da min mor derfor sagde hun havde lidt til overs fra min fødselsdagsgave, og om jeg bare selv vil købe bøger for dem, sagde jeg straks ja tak. Dertil havde jeg lidt andre småpenge liggende så det blev alligevel til en pæn stak. Men som I vil se, er det ikke kun fødselsdagsbøger stakken indeholder.

IMG_5355

My Lady Jane var juni måneds Owlcrate-bog, og den glæder jeg mig faktisk til at læse. Jeg havde i forvejen tilføjet lydbogen på Mofibo, så blev overordentlig glad da jeg pludselig havde den i fysisk form. Det er en slags historisk genfortælling, men med lidt overnaturligt og humor oveni hatten. A Study in Charlotte har jeg hørt som lydbog, men jeg var så glad for den at jeg besluttede mig for at jeg måtte eje den fysiske udgave. Arcadia og Everland var to af de bøger jeg forærede mig selv i fødselsdag. Everland er en genfortælling af Peter Pan, men med lidt steampunk ind over den, og Arcadia skulle være ret episk, og lige noget for folk der kunne lide Philip Pullmans Dark Materials.

IMG_5357

Sådan ser lykken ud var en ekstra lille en jeg overtog da Irene ryddede lidt op i sine bøger, og hun besluttede sig for at den var der ikke plads til længere i hendes reoler. Miss Buncle’s Book var den sommerbog jeg fik tilsendt i mit lille sommerprojekt, og jeg kan læse mig til at det er en bog der handler om flere bøger og kærligheden dertil, så det kan kun blive godt. Anya’s Ghost og The Paper Magician er endnu to fødselsdagsgaver til mig selv. Jeg har læst den første, som var ganske fin, og The Paper Magician er en ny serie jeg har set mig varm på.

IMG_5359

De sidste 3 gaver til mig selv er forsættelsen af Colfers eventyrgenfortællinger i Land of Stories, og den første Outlander bog. Den lille Monster bog var en overraskelse i bogpakken da den kom, jeg havde ikke bestilt den og ved egentlig ikke hvorfor den var med, men fin er den da. De andre to har jeg læst, og den ene var kun bedre end den anden.

IMG_5361

Om ikke så længe håber jeg på at kunne vise jer min London-haul frem, men indtil da håber jeg at den har lille haul har givet jer lidt mere tålmodighed.

Har I fået nogle gode nye bøger for nylig?

You may also like

5 Comments

  1. Sikke en dejlig stak! Hvor er der bare mange flotte og meget interessant udseende bøger. Jeg glæder mig til at se de bøger du har med hjem fra London. Jeg har aldrig været der, men det står højt på ønskesedlen 🙂

  2. Der er godt nok nogle spændende titler mellem! Især ‘Everland’ lyder virkelig som noget for mig, så jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den. Jeg glæder mig også til at se, hvad du har købt i London! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *