#KæreWonders – August, The Amber Spyglass

Det er blevet august, og det betyder at vi skal til at i gang med den sidste bog, og dermed også det sidste eventyr med Lyra og Will. Det er både lidt vemodigt, men også meget rart at få afslutningen på det hele. Jeg glæder mig i hvert fald til at genlæse de mange oplevelser som parret kommer ud for, og for at få genopfrisket de ting jeg ikke kan huske omkring de små detaljer.

IMG_0863

Som Louise og jeg snakkede om sidste måned, har vi også haft en konkurrence kørende. Modsigende til hvad vi skrev sidste måned, har vi faktisk allerede fundet en vinder, som er lidt held-i-uheld for nogle måske, mest af alt fordi der bare ikke har været deltagere til konkurrencen. Derfor siger vi automatisk stort tillykke til Bente, og mange tak for hendes deltagelse, som vi håber også strækker sig igennem august. Vi har sendt Bente en mail, og håber på at kunne sende præmien afsted til Bente inden længe.

IMG_5282

IMG_5035

Ikke desto mindre har det været enormt hyggeligt og socialt at genlæse bøgerne sammen med de af jer, der har haft lyst til at deltage. Vi håber som altid at I vil være med den sidste måned, til den sidste bog, og i så fald husk endelig at bruge #KæreWonders og #ViLæserDarkMaterials på diverse sociale medier.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *