Bookshelf Tour

IMG_5210

Nu har jeg efterhånden fået styr på mit lille bibliotek, og derfor tænker jeg at det også er ved at være på tide at give jeg en lille rundvisning. Jeg har derfor sammensat en lille video til jer, og selvom det var lidt besværligt at filme rundt i hjørnerne, så har jeg da fået sammensat den til jer. Mit bibliotek står i et lille hjørne, og selvom jeg har fået halvanden reol mere end jeg havde før vi flyttede, så har jeg allerede formået at fylde de hylder! Næste problem bliver hvordan ekstra reoler skal tilføjes.

God søndag til jer alle.

IMG_4738

IMG_4737

You may also like

7 Comments

  1. Sikke en fin video – selve stemningen i den er fantastisk, for din stemme er vildt behagelig og kombineret med den eventyrsagtige musik, var det virkelig en fornøjelse at se. 🙂

  2. Sikke en fin video. Din måde at organisere din bogreol minder vildt meget om min. Det er lidt sjovt. Jeg har også grupper med rejsebøger, klassiker, lyrik osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *