Giveaway #Uprooted

Grundet lidt forvekslinger, og bestillinger der alligevel ikke skulle bruges, har det resulteret i en dublet af en bog jeg i forvejen har. Det er også en bog jeg har læst i år, og elsket hver eneste side af. Og derfor tænkte jeg ikke længe over, at den selvfølgelig skulle bruges til en lille konkurrence, så en af jer heldige læsere kunne få muligheden for også at læse denne fantastiske historie.

Bogen det drejer sig om er Uprooted af Naomi Novik. Det er en genfortælling af eventyret om Skønheden & Udyret, og selvom det måske ikke er alt for tydeligt til at begynde med, så kommer det langsomt mere og mere til udtryk, og gør at historien bliver bedre og bedre. I kan læse mere om hvor meget jeg holdte af den her bog i min anmeldelse her.

IMG_5234

IMG_5238

Men hvad skal du så gøre for at kunne vinde den her helt aldeles gode sommerbog? Det er faktisk helt simpelt. Først skal du gå ind og like bloggens facebook-side (her) og dernæst skrive en kommentar hertil hvor du fortæller om den bedste bog du har læst denne sommer. HUSK at tilføje din e-mail adresse, så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du vinder.

IMG_5230

Fordi det er sommerferie, og mange er ude at rejse, har jeg valgt at konkurrencen løber til den 11 august. Der starter jeg selv på arbejde, og tænker at mange andre også gør, eller er startet. Vinderen bliver offentliggjort hurtigst muligt derefter.

Jeg glæder mig til at høre om hvilke bøger I har læst i løbet af sommeren.

You may also like

6 Comments

  1. Helt sikkert Bedemandens datter af Sara Blædel. Den blev læst på et døgn, den var bare så fængende 🙂

  2. Den bedste bog jeg har læst indtil videre denne sommer, er Stephen Kings 22.11.63. Den er tyk og tager lidt tid at komme igennem, men den var simpelthen så gennemført, hvis man er vild med alt der har med tidsrejser at gøre. Nu skal jeg også bare have set mini-serien der er lavet på baggrund af bogen! 🙂
    louisehede1989@gmail.com

  3. Ikke at jeg har læst så meget denne sommer – Eller i år, i det hele taget. Men den bedste bog er uden tvivl The Hard Count af Ginger Scott. Den er lige så fantastisk som sine “søskende” og ramte virkelig plet inde i mig. En ekstremt vigtig historie, alle burde tage til sig og lære af.

  4. Der har altså været en del gode so far – fx. The raven King af Maggie Stiefvater, men altså Ildenglen af Laini Taylor er bare helt fantastisk!! Også skal man jo heller ikke glemme de to første bøger i Det Gyldne Kompas-serien, som jeg er så glad for endelig at have læst.

    God sommer!!

    benteskou(a)gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *