Bookish Wonders #01

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden jeg har vist jer en bookhaul, så voila! Jeg havde egentlig tænkt mig at finde på en ny måde at vise jer mine nye bøger, men tiden har ikke lige været til det indtil videre, så indtil næste gang får I den på den sædvanlige vis. Det er en stak, som faktisk er helt tilbage fra starten af maj måned, og er ret stolt at mig selv at jeg først i sidste uge har bestilt bøger igen! (Så der går nok ikke så lang tid før I får en bookhaul mere.)

IMG_4692

Den første stak er alle sammen relateret til eventyr, først Angela Carters eventyrsamling, som jeg glæder mig meget til at læse efter at have læst hendes Bloody Chamber. De andre to er essay samlinger fra kendte forfattere om deres forhold til eventyr, den ene kun skrevet af mænd den anden af kvinder. Jeg har læst Brothers & Beasts, og det er faktisk interessant at høre om andre folks holdninger til eventyr, så nu skal jeg have læst Mirror, Mirror on the Wall.

IMG_4695

Jeg har også fået et par anmeldereksemplarer, først fra Alvilda, som har sendt mig Mørke Vande, den tredje bog i Vandflammens Saga, som er en fin ungdomsserie. Fra Gyldendal har jeg fået tilsendt Fangirl, som var absolut fantastisk, du kan læse min fulde anmeldelse her. Flawed var bogen i April måneds Owlcrate, og jeg tror det er en noget anerledes dystopisk bog.

IMG_4696

Af egne indkøb var den første jeg straks måtte købe var A Court of Mist and Fury, som jeg allerede har anmeldt her – LOVED IT! The Strange and Beautiful Sorrows of Ava Lavender og Wink, Poppy, Midnight var to bøger jeg bestilte primært for deres cover. De lyder begge to spændende, den første om en pige, der lever et noget tidsløst anerledes liv, og den anden bog er lidt en mystrie bog med en utroværdig fortæller, hvilket altid er interessant. Og The Boy Who Lost Fairyland er den anden sidste bog i serien om Fairyland.

IMG_4698

Alle bøger glæder jeg mig rigtig meget til at læse, eller også ved jeg de er fantastiske fordi jeg jo allerede har læst dem.

Har du fået nogle spændende bøger for nylig?

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *