#KæreWonders #ViLæserDarkMaterials

Invitationen til at deltage i Louise og jegs fælles readalong henover sommeren er klar. Udover at deltage i fælleslæsningen på diverse sociale medier, vil vi også gerne invitere til at deltage i de andre ting vi har planlagt.

Som nævnt i det første indlæg, så har vi planlagt en konkurrence. Denne konkurrence kommer til at løbe henover alle tre måneder. Vi går lidt ud fra at størstedelen af jer er på instagram eller et andet socialt medie med billeder, og det er jeres billeder der udgør jeres deltagelse i konkurrencen. Til august præsenterer vi et udvalgt antal billeder fra jeres deltagelse, som I får lov til at stemme om en vinder ud fra. Så det er sådan set op til jer, hvor meget I har lyst til at deltage og hvem der endelig skal vinde. Selve præmien vil vi afsløre i næste måned, men som sagt så er den meget relateret til trilogien.

IMG_4940

Når I deltager så brug endelig vores fælles #, vi har både #KæreWonders og #ViLæserDarkMaterials til at samle vores readalong, og brug dem endelig på kryds og tværs, jo flere jo bedre. En ekstra ting I kan hygge jer med, er et lille puslespil til at få pauserne mellem kapitlerne til at gå med, som I kan finde her. Det er sågar et der foregår på tid, så hvis I er virkelig konkurrencelystne, så kan I også dyste på færdigheder om hvem der er hurtigst.

Som det sidste vil jeg bare sig rigtig god læselyst til de af jer, der har lyst til at deltage, og her får i læseplanen.

readalong

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *