Mini-pause

Jeg har længe overvejet om bloggen trænger til lidt fornyelse. Det kommer sig lidt af at jeg også har fået nye omgivelser, som mange af jer sikkert ved. Af den grund er jeg begyndt at tænke at bloggens hjem også skal fornyes lidt. Det er stadig små tanker, for i takt med det, har jeg også forhåbninger om at mit lille nye hjemmebibliotek snart er færdigt, så jeg kan vise jer det frem. Som I kan se på billedet kræver det lidt organisering at få styr på alle de bøger, og finde ud af hvordan de kommer til at tage sig bedst ud på alle hylderne.

IMG_4662

Derfor har jeg besluttet lige at holde pause i en lille uges tid, for at vende stærkt tilbage i næste uge, med et par fornyelser og forhåbentligt en hel del mere overskud.

Det har været et hårdt forår, som bloggen også har lidt under på visse punkter. Jeg har overrasket mig selv ved stadig at være i stand til at udgive et indlæg 2-3 gange om ugen, og det håber jeg at kunne blive ved med. Men jeg har ikke altid været 100% tilfreds med kvaliteten af de indlæg jeg har lavet. Derfor vil jeg lige trække mig tilbage en lille uges tid, for at forny mine ideer og sætte gang i et par småprojekter der meget gerne skulle være med til at sparke nyt liv i bloggen.

Jeg har mange små ideer som ligger og brygger i min underbevidsthed, jeg skal bare arbejde lidt med at få dem frem til jer også. Jeg håber at I vil bære over med mig, og læse med igen fra næste uge. For jeg kan allerede nu love at næste uge vil byde på en fornøjelig overraskelse til jer alle sammen.

Så stay tuned.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *