Julekonkurrence Vinder af Gaiman

Datoen siger at vi nu har den 20 december og der er kun 4 dage tilbage til jul. De sidste julegaver skal købes, de sidste julesmåkager skal bages (og selvfølgelig spises!), og alverdens andre julesager skal ordnes så vi kan pynte juletræet og læne os tilbage i sofaen og nyde juledagene.

Jeg ville rigtig gerne annoncere endnu en julekonkurrence her den 4 søndag i advent, men fordi vi alligevel ikke vil kunne nå at finde en vinder inden jul, og samtidig få præmien hjem til vinderen, har jeg valgt at gemme den til en anden god gang.

IMG_4157

I dag er derfor ’kun’ afsløringen af vinderen fra sidste adventssøndag. Den menneskelige terning har talt og vinderen blev Karina. Stort tillykke og rigtig glædelig jul.

Alle andre skal selvfølgelig også ønskes en rigtig glædelig jul, og ikke mindst glædelig 4 søndag i advent. Jeg håber at alle sammen får en helt igennem dejlig jul, og tusind tak til alle der har deltaget i mine adventskonkurrencer. Jeg lover at der nok skal komme flere konkurrencer i det nye år, så følg bare med.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *