Treats for the Eye and the Mind #022

Julen står for døren og jeg vil derfor vise jeg nogle af de bøger jeg har fået inden for den seneste måned, og måske endda længere, det er lidt svært at holde styr på det efterhånden. Ikke desto mindre er det en god portion af anmeldereksemplarer og bøger jeg selv har købt (og ventet på i umenneskelig lang tid!).

IMG_4079

Af anmeldereksemplarer har jeg fra Alvilda fået Det ulmende oprør som er en ungdomsroman der er blevet rimelig opreklameret, og selvom jeg ikke selv har fundet helt ud af hvad den handler om, så lyder den da spændende og måske en smule dystopisk af hvad jeg kan læse kort her og der. Fra Tellerup har jeg fået Skyggesider, Kelley #1 og Geminiderne. De to første kender jeg ikke så meget til, men Geminiderne er jo bog to i Spektrum serien og den er længe ventet. Kelley skriver på bagsiden at den har noget med Shakespeares Midsummer Night’s Dream og det kunne jeg ikke stå for. Alle bøger jeg ser frem til at læse og er meget glad for er kommet hjem til mig.

IMG_4080

Nogle af de bøger jeg måske har ventet længst på havde jeg bestilt ved Waterstones (og det gør jeg aldrig igen!). Men jeg havde selvfølgelig også bestilt den illustrerede udgave af Harry Potter and the Philosopher’s Stone, det kunne jeg ikke lade være med. På trods at ventetid kom bøgerne da endelig frem. Det var primært på grund af The Portable Shelter at jeg bestilte bøgerne hos Waterstones, fordi det var det eneste sted de havde den tilbage på lager. For at porto ikke skulle bliver for dyr, besluttede jeg at finde et par bøger mere. Det blev så til In Their Shoes, som er en eventyrsamling hvor eventyrerne har noget med sko at gøre, og The Penguin Book og Modern British Short Stories, fordi jeg godt kunne tænke mig at begynde at læse lidt flere noveller engang imellem.

IMG_4082

Trigger Warning købte jeg engang i efteråret på endnu en Københavnertur, som er endnu en novellesamling af Gaiman. Soundless var november måneds overraskelse hos Owlcrate (som jeg vist stadig mangler at vise frem til jer, ups). Slutteligt skulle jeg jo bestille en gave til min Secret Santa, og der havde jeg faktisk bestilt The Shadow of the Wind til. Der gik dog ikke mere end et par dage før jeg fandt ud af, at den havde min secret santa læst (og var ikke synderligt glad for), så jeg måtte straks finde på noget nyt, heldigvis kan jeg beholde den selv. Da jeg bestilte den røg den nye krimi fra pesydonym Rowling også med i kurven, Career of Evil. (Jeg har også fået den sidste bog i the Lunar Chronicles, men den er glemt på billederne, ups.)

IMG_4092

Det var den seneste portion bøger jeg har anskaffet mig, og nogle har jeg allerede læst, mens andre må vente lidt endnu, men så er det jo godt at juleferien lurer lige rundt om hjørnet så man kan få læst en hel masse.

Hvad med jer, har I fået nogle gode bøger for nylig, eller venter i på nissen juleaften der skal komme med hårde pakker?

You may also like

10 Comments

 1. ÅH! Hver gang du laver sådan et indlæg, kribler det virkelig i mine hænder for at få fat i alle de skønne bøger! :’)

  Jeg har blandt andet også fået ‘Soundless’ via Owlcrate, ‘Julemandens død’ af min Secret Santa og den tredje bog i Morika-trilogien af forlaget!
  Derudover venter jeg på nisser og fødselsdagsgaver også. 😀

  1. Hehe, det er jeg da glad for at høre. 😉

   Jeg er meget spændt på hvad Soundless vil vise sig at være for noget, for det var faktisk ikke helt en jeg havde forventet taget boksens tema i betragtning.

 2. Det kunne meget vel være held i uheld, at ‘Shadow of the Wind’ endte på din egen hylde, for jeg synes det er en utrolig god bog 🙂 Glæder mig til at høre hvad du synes om den.

  1. Jeg har også selv læst den for nogle år siden, og det er primært derfor jeg bliver ved med at anbefale den til andre 😀
   Så ja, held i uheld at jeg ‘desværre’ selv blev nødt til at beholde den, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *