Julekonkurrence #02 – Overraskelse (+Vinder af Spektrum)

En uge er gået, og sikke en uge! Der er sket mange store såvel som små og julen begynder at indfinde sig mere og mere. Jeg hører flere og flere julesange og driver Kæresten mere og mere til vanvid med mit julemani. Sidste weekend udlovede jeg et eksemplar at Nanna Foss’ første bog i serien Spektrum, Leoniderne. Tusind tak til alle jer der deltog og delte jeres adventstraditioner, det var så hyggeligt at læse om dem alle sammen, og jeg er glad for at det ikke kun er mig der har faste traditioner til jul.

Men der skal jo trækkes en vinder, og selvom jeg gerne ville gøre jer alle til vindere har jeg desværre kun en bog at forære væk (igen, tak til Tellerup for at sponsorere). Den tekniske/menneskelige terning har talt og landede på tallet 15, hvilket betyder at Kirstine er den heldige vinder. Tillykke Kirstine, send mig en mail (mhlind87@gmail.com) hurtigst muligt med din adresse så bogen kan nå frem til dig inden jul, som en ekstra julegave.

IMG_4030

Sidste weekend lovede jeg jo også at forsøge at finde en præmie mere til endnu en adventskonkurrence. Desværre blev jeg rimelig presset for tid den her uge med arbejde og der var ikke meget tid til at finde gaver til nogen overhovedet. Men, men, men jeg kan jo ikke snyde jer helt. Derfor er der adventskonkurrence igen! Denne gang er præmien valgfri for op til £10 hos BookDepository.com.

IMG_4096

IMG_4097

Alt hvad du blot skal gøre for at deltage i denne omgangs konkurrence er at skrive en kommentar til indlægget her. Heri må du meget gerne kopiere et link til den bog du ønsker dig (samt din mailadresse) og hvorfor du lige netop ønsker dig den bog. Et lille indblik i dine juleønsker kan vi kalde det.

Konkurrencen løber til næste søndag i advent hvor jeg vil trække en vinder, som vil blive kontaktet hurtigst muligt. Endnu engang vil jeg forsøge at finde på en adventskonkurrence mere, så vi kan forsætte den rare julestemning.

Rigtig glædelig anden søndag i advent.

You may also like

13 Comments

  1. Jeg ved altså ikke helt, hvad jeg skal vælge. Jeg forestiller mig dog noget Colleen Hoover, hvis jeg er den heldige.

    Hvor er det nogle fine billeder denne gang ::)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *