Julekonkurrence #01 – Spektrum

Jeg havde egentlig ikke planlagt at lave julekonkurrencer i år, eftersom jeg på det seneste ikke har haft overskud fra arbejdet til at sætte det i stand. Men helt snydt kunne jeg alligevel ikke få mig til at holde jer. Så jeg spurgte lidt omkring, og Tellerup var så elskværdige at de gerne lige ville sponsorere en julepakke til en heldig vinder. Det er måske ikke så meget en julebog, men det er en rigtig spændende bog som kan holde dig med selskab i de kolde vintertimer med en dejlig kop te eller varm kakao. En pageturner, kan man vel kalde den.

Det er nemlig den første bog i Nanna Foss’ serie Spektrum, der starter med at fortælle Emilies historie om hvordan hun bliver venner med de nye elever i klassen og de oplevelser de kommer ud for. Det er den første i en serie der er planlagt til at blive 7 bøger i alt. Det er en rigtig god start på en serie, og jeg læste den selv helt vildt hurtigt, som du kan læse om her, og serien siges kun at blive bedre for hver bog der kommer (dog er der kun 2 bøger til dato, men alligevel).

IMG_4028

IMG_4030

Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen om at vinde denne bog er at skrive en kommentar til dette indlæg (HUSK mail adresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du er så heldig at vinde). Du må meget gerne fortælle om en hyggelig første advent tradition, hvis du har en du gerne vil dele med andre. Konkurrencen vil løbe til næste søndag i advent hvor jeg vil trække en vinder (og måske komme med en ny konkurrence, hvis jeg finder tiden til det. Jeg vil absolut gøre mit bedste!), som vil få besked hurtigst muligt så bogen kan komme hjem til dig inden jul.

Husk at gå ind på facebook og like bloggens side så du altid kan holde dig opdateret med fremtidige konkurrencer, så du ikke kommer til at gå glip af noget. 🙂

Rigtig glædelig første søndag i advent.

You may also like

24 Comments

 1. Dette er andet år i træk at min sviger familie og mig har lavet juledekorationer sammen den første søndag i advent, hvor den første søndag i advent har sidste år og dette år været før december startede. Der er også planer om at det også skal ske igen næste år. 😀 Det er super hyggeligt og man ender med at komme hjem med en eller flere flotte juledekorationer samt også noget pynt man har siddet og lavet. ;D

  mitlivminblogbloggen@gmail.com

 2. Advents traditionen i vores familie går mest ud på, at vi alle får gaver af “julemanden” om morgen (jeg er den yngste i familien og er 15). Alligevel har vi en hyggelig og sjov morgen ???

 3. Skøn konkurrence! Har så længe luret på den fine serie 😉

  Det er på en lidt uheldig måde endt med at blive en adventstradition først at få gjort juleforberedelserne her, så dagen er gået med at bygge blandt andet “adventskrans”, som nu står og brænder fint mens Gorm raser af sted uden for 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Jeg har to børn, der jo meget naturligt elsker julen, og første advent er altid den dag hvor vi pynter hele huset med vores juleting. De elsker det! 🙂 Det er udelukkende dem der render rundt og stiller ting over det hele og hænger pynt op. Dagen efter, får jeg så lidt rundt og flytter lidt på tingene… Hahahaha.
  Men det er vores tradition. Det er bare så hyggeligt!

 5. Første advent bliveder her i huset bagt julesmåkager, lavet dekorationer og hvis vi kan nå det begynder vi at pyntet op. Om aftenen sætter vi en julefilm på. Det er så hyggeligt 🙂

  Glædelig jul 🙂

 6. Jeg lynlæste Leoniderne tidligere på året og jeg ville Elske at få den til reolen (og et par gennemlæsninger mere eller tre).

  Her den første søndag i advent hænger vi julepynten op og lytter til julemusik, så hyggeligt 🙂

 7. Ville elske at vinde den har hørt så meget godt om den 😀
  Hver advent får jeg og alle mine 5 søskende en chokolade kalender og selvom mine venner siger at jeg er ved at blive for gammel til sådan noget og måske hellere skulle have en skrabekaleder nyder jeg traditionen med min familie :3

 8. Uhh vil elske, at få lov til, at julehygge med denne fantatiske bog!! Den lyder super spændende og kunne virkelig godt tænke mig, at læse den!!!???? vidste ikke der vil komme 7 i alt!! Men lyder skønt! Så er er der noget man kan glæde sig til i mange år endnu!! Krydser fingre og håber på et julemirakel ❤️
  Min mail: maleneeek@hotmail.com

 9. Den bog står øverst på min ønskeliste til jul!
  Jeg plejer at læse H.C. Andersen eventyr foran mine forældres pejs til første advent for at starte min julestemning. Nu har mine forældre så nedlagt pejsen, så i år lavede jeg juledekoration i stedet og hørte julemusik. Det kickstartede også julestemningen 🙂

 10. Jeg Vil nyde at læse denne fantastiske bog. (igen)
  Jeg gør ikke noget bestemt til advent, ud over at tænde lys og åbne gaver. Men vil blive meget glad hvis jeg vandt denne bog.
  PS: du har ret i det med at toeren er bedre, selvom denne også er meget velskrevet.

 11. Ville simpelhen så gerne eje og læse denne bog. Kunne være skønt at fordybe sig i den her i julen. Tak for en god blog.

 12. Vi har ingen traditioner første søndag i advent, men det den dag jeg plejer at få hængt nogle lyskæder op. For mig der står op 5:30 er det, at få lov at hænge lys op, skønt, for det er så dejligt at der er lidt derude og jeg plejer at ‘glemme’ at tage det den igen indtil et godt stykke ind i januar

 13. 1 advent bliver der altid julepyntet, min kæreste står for træet og lyet på altanen og imens hænger jeg pynt op i hele lejligheden, det er sådan en hyggelig tradition for os, selvom den ikke er så gammel 🙂

 14. Vi har ikke rigtig nogle traditioner 🙂 men jeg var til sjællandsmesterskaberne i ergometerroning (konkurrence på romaskiner) hvor jeg vandt 2 sølv og 1 bronze. Så det var en ret god dag for mig inden for rosporten 😀

 15. Vi fejrer hver dag i december med at vores datter pakker sin kalendere (til tv) op, vi ser bamses julerejse samt vi hjælper hende med at pakke pakkekalenden op. Når det er advent gør vi det dog særligt med at spise æbleskiver mens vi ser bamses julerejse.

 16. Ingen specielle traditioner at komme med her, men det ville være fedt endelig at få en chance for at læse Leoniderne, den har været på min to-read liste i virkelig lang tid nu! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *