Konkurrence #05 – Bogforum vindere

Det er blevet søndag og der skal findes nogle vindere som får en dagsbillet til næste weekends Bogforum. Jeg rystede den menneskelig terning der hedder Kæreste og han spyttede tallene 4, 2 og 6 ud. Det vil altså sige at de tre heldige vindere er;

Kristina – Michael – Stine

Stort tillykke til jer tre, og må I få jer en rigtig god weekend til Bogforum. Send venligst en mail til mhlind87@gmail.com hurtigst muligt med jeres adresser så jeg kan sende jeres billet af sted til jer, så I kan nå at få den til fredag hvis det er dagen I vil bruge den.

IMG_3987

Mange tak til jer andre der deltog, jeg ved der er mange andre konkurrencer for at vinde billetter så jeg håber I vandt et af de andres steder når nu I ikke kunne vinde her.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *