Waiting on Wednesday #061

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

Titel: Geminiderne
Forfatter: Nanna Foss
Udgivelsesdato (forventet): 7 November 2015

Jeg vil ikke tænke på ham. Jeg VIL ikke! Hvornår fatter min hjerne at det er dømt til at mislykkes? Ham og mig. Det går bare ikke.

Punkt 1: Jeg er livsfarlig.

Punkt 2: Vi er fra forskellige tider. Helt bogstaveligt.

Punkt 3: Fik jeg nævnt at jeg er livsfarlig?

Pi og hendes venner forsøger at finde ud af hvad der er sket med dem … og hvorfor. Hvert spor kan være afgørende for deres overlevelse. Problemet er bare at nye mysterier dukker op hele tiden. Kryptiske drømme, en telefonsvarerbesked fra fremtiden og en person i rød hættetrøje. Snart opdager de at der er andre ligesom dem. Men hvem kan de stole på? Det føles som om noget er dømt til at gå galt. Virkelig galt. Det er kun et spørgsmål om tid …

Grund til jeg glæder mig: Det er ikke så længe siden jeg læste det første bind i Spektrum serien og den overraskede mig rigtig positivt. Det er meget sjældent der kommer danske fantasy forfattere der virkelige slår igennem på den måde, men det har Nanna Foss virkelig gjort. Jeg syntes hendes kombination af tidsrejse og fantasy er godt gennemført og jeg glæder mig til at se hvad bind 2 vil bringe.

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

2 Comments

  1. Jeg købte den på Herlufsholm i weekenden og mangler kun omkring 200 sider. Den er virkelig god:) så du skal glæde dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *