Read-a-Long #Dr Jekyll and Mr Hyde

Denne uges WoW må overlade pladsen til et andet lille projekt jeg har i sinde, som jeg håber I vil deltage I, skulle I få lyst.

Min liste af klassikere jeg arbejder mig igennem har stået stille lidt for længe. En af dem der længe har stået på listen er Robert Louis Stevensons Dr Jekyll and Mr Hyde. Det er endnu en af de historier hvor jeg kun kender den overordnede historie, men jeg har endnu ikke stiftet bekendtskab med detaljerne. Det syntes jeg nu er på tide.

IMG_3845

IMG_3848

Jeg har derfor besluttet at efterårsferien skal bruges i selskab med disse to ekstravagante herrer. Bogen er ganske kort – små sølle 10 kapitler på lidt over 70 sider. Min plan lyder derfor på ca et kapitel om dagen. Det vil selvfølgelig mene at første kapitel starter vi med den 10 oktober. Min hovedregning fortæller mig dermed også at der er en dag for lidt i efterårsferien til de 10 kapitler. Men, men, eftersom den sidste weekend i efterårsferien også er det halvårlige Read-a-Thon kan man bare læse den færdig dertil, eller man kan vælge at læse et ekstra kapitel en af de andre dage. Det hele bestemmer man selvfølgelig selv, men Read-a-Longen vil løbe fra den 10 oktober til den 18 oktober.

Jeg håber at I vil være med til at skabe lidt efterårsstemning her op til Halloween. Jeg håber især også at I har lyst til at dele jeres fælleslæsning på de forskellige sociale medier, hvortil jeg har fundet #ViLæserJK (ikke at forveksle med en vis anden forfatter, vel at mærke!). Jeg glæder mig til at se hvor mange af jer vil læse med mig, og til at se hvilke anmeldelser der kommer ud af det.

You may also like

3 Comments

  1. Nu kan det godt være, at det bare er mig der er forvirret, men jeg forstår altså ikke hashtagget, haha. JK for Dr Jekyll eller hvad? 🙂

    Jeg læste bogen for et par år siden, og selvom jeg ikke kan huske detaljerne, så hænger den dystre og småskræmmende stemning der gennemsyrer bogen stadig fast i mig. Det kunne godt tænkes, at efterårsferien skulle prydes af lidt klassikerlæsning 🙂

    // http://www.moonlitmadness.dk

    1. Hehe, ja det kan jeg godt se nu du siger det. Jeg tror jeg havde flere forskellige # i tankerne, og så må nogle af dem være blevet blandet sammen.
      Men nu holder jeg på det her, syntes det er for tosset at lave om på det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *