The Sound of Books #008

The Sound of Books er en feature jeg har kastet mig ud i her på bloggen. Ofte sidder vi med en bog og læser en scene med musikken i baggrunden, og nogle gange passer de to dele sammen og andre gange må vi slukke musikken eller lægge bogen fra os, fordi det overhovedet ikke spænder overens. Hvilket sætter nogle tanker i gang. Jeg vil derfor forsøge at finde en sang eller to, som jeg mener passer rigtig godt til den enkelte bog. Det er, kan man sige, mit forsøg på en mini playliste hvis man skulle lyste at læse pågældende bog.

Denne gang har jeg valgt Anna og det franske kys, i anledning af at den tredje af Perkins’ bøger lige er udkommet. Anna og det franske kys foregår som titlen lidt hinter til i Paris, og der er masser af kærlighed og teenagehormoner. Det er lidt af en feel-good bog som man får læst ret så hurtigt fordi historien er så sød.

IMG_3829

Le Festin – Camille (Ratatouille)

Jeg ved godt at den her sang oprindeligt er fra Disney tegnefilmen Ratatouille, men jeg syntes bare at sangen er så sød og for mig frembringer den en næsten melankolsk stemning om Paris. Samtidig lyder den også lidt som en velkommen-til-Paris-sang, hvilket passer godt til det faktum at det er første gang Anna er i Paris.

Paris Ooh La La – Grace Potter and the Nocturnals

Den her sang har jeg valgt fordi for mig afbilleder den en lidt anden side af Paris, og eftersom Anna oplever flere forskellige sider af Paris, og viser sig selv fra en helt anden side end hvem hun måske rigtig er. Så man kan sige den her sang skal forestille den ’forkerte’, men meget interessante side af Paris.

Lush Life – Zara Larson

Til sidst en rigtig sommersang, godt nok oplever Anna hele årets sæsoner i Paris, men der er bare noget specielt ved sommeren og den her sang er bare så glad. For mig sætter den liv og glade dage i humøret og til en ferie eller bare en solrig dag i Paris, skal man næsten blive glad i låget på en eller anden måde.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *