Konkurrence #04 – Jeg Henter Solen Ned

I går havde jeg en helt igennem herlig dag, jeg var nemlig til Bogbloggertræf, hvilket I nok skal høre mere om senere. Intet bogbloggertræf uden at blive forkælet lidt, selvom jeg vil nu sige vi blev meget forkælet, men derfor skal I da ikke snydes. For ikke så lang tid siden sluttede jeg en konkurrence, og jeg lovede at der nok skulle komme flere, og jeg holder skam hvad jeg lover.

IMG_3726

Gyldendal har været så søde at hjælpe mig med at hjælpe en mere til at kunne læse den seneste ungdomsroman, Jeg henter solen ned. Du kan læse min anmeldelse her. Det er en ungdomsbog som sætter lidt farver på livet, samtidig med at den stiller spørgsmål ved andre ting i livet. Den har fået rigtig meget ros i medierne lige siden den udkom i sommeren på originalsproget, engelsk, og nu får en af jer chancen for også at læse den.

Alt I skal gøre er at følge bloggen her på bloglovin’ (som altid er der en fiks lille knap ude til højre der kan hjælpe med det), og så skrive en kommentar herunder hvor I fortæller om et kunstnerisk øjeblik i jeres liv. Kunst kan jo være så mange ting, så jeg er spændt på at høre hvad I har at fortælle.

IMG_3727

IMG_3728

Konkurrencen løber til og med den 7 oktober, hvorefter jeg vil offentliggøre en vinder hurtigst muligt.

You may also like

7 Comments

 1. Åh, yay!

  Jeg har aldrig været særligt god med mine hænder, men når jeg begynder at lege med et kamera, så synes jeg altid, at jeg føler mig lidt kunstnerisk alligevel. Drømmen er snart at få råd til et godt et af slagsen, så jeg forhåbentligt kan blive bedre til at tage smukke billeder (:

 2. Tak for i går!

  Jeg synes faktisk, det var ret fantastisk og jeg havde flere “kunstneriske” øjeblikke da jeg læste lige netop den her bog (som e-bog desværre – jeg drømmer om at få den på min reol!). Jandy Nelson skriver så man ser farverne for sig og de unikke motiver Noah “maler” i sin fantasi. Det var en oplevelse!

 3. uh hvor vil jeg gerne eje den bog..

  Jeg havde et kunsterisk øjeblik da jeg var højgravid med den mindste.. gik på noget skole hvor jeg havde en del billedekunst.. Lige pludselig havde jeg tegnet et protrætbillede af min store dreng.. Blev ret overrasket over hvad jeg kunne..

 4. Da jeg var yngre følte jeg mig ufattelig kunstnerisk – i så høj grad, at jeg investerede i en masse maling og lavede et totalt fedt mønster (synes mit teenage-jeg, nu græmmes jeg ved tanken), der fyldte en hel væg på mit værelse.
  Min mor synes selvfølgelig, at det var “Super flot”, min bror udtrykte sin taknemmelighed for, at min fremtidsplaner ikke lå inde for det kunstneriske og jeg selv elskede at tage selfies foran min ‘superflotte’ væg.
  Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at jeg havde lært af mine fejl, men sandheden er, at jeg gjorde noget lignende få år senere… 😛

  Jeg vil virkelig gerne læse ‘Jeg henter solen ned’, så jeg krydser så mange af mine tykke fingre, som jeg kan! <3

 5. Jeg føler mig altid mest kunstnerisk, når jeg skriver. Når jeg ikke har gang i bloggen, skriver jeg nemlig alt fra sange til lange romaner! Når jeg sidder i stearinlysenes skær med blid musik på anlægget og skriver så min hjerne knager, dér føler jeg mig allermest kunstnerisk <3

 6. Jeg har nok altid været kreativ og det har gjort at man nogengange i min familie har været ude for kreativiter fra mig til Jul og fødselsdage, da man jo på Su ikke altid har så mange penge. Jeg har på et tidspunkt lavet en collage som jeg rammede ind hvor jeg havde taget familiebilleder og skrevet små digte og ting som beskrev min familie, samt tegnet en masse tegninger af minder vi havde oplevet sammen. Det fik min far i julegave på et tidspunkt og den hænger stadigvæk hjemme på hans væg. Fordi at var en af de bedste gaver han har fået uden at have ønsket det. Det gjorde mig glad indeni at selvom man ikke har penge til at give den dyreste gave i verden, er det alligevel den dyreste gave for ham. For han vil altid huske den og den vil ligge i hans hjerte altid.
  Jeg elsker at tegne og farve. Så derfor hvorfor ikke finde noget som han ville kunne bruge altid.

 7. Jeg er ikke særlig kunstnerisk – rent faktisk aldrig! Men jeg er super god til at få ideerne og så få andre til at udføre det for mig 😀

  F.eks. har jeg fået lavet tre store malerier til min søster. Ensfarvet baggrund med stor titel og masser af citater. Men det eneste jeg har lavet er baggrunden – jeg fik min veninde til at skrive alle citaterne, fordi hun har en meget pænere skrift en mig 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *