Harry Potter Vinder

Datoen er udløbet og en vinder skal trækkes. 10 numre skulle der vælges imellem. Tusind tak til alle der har deltaget, jeres bidrag til alle jeres Harry Potter minder var rigtig hyggelige at læse om. Selv mindes jeg den første bog hvor min far læste den højt for min lillebror og jeg. Det var en af vores årlige kør-selv-ferier sydpå hvor vi lå på en måske lidt snusket fold-ud-sove-sofa på hver vores side, mens hans læste højt og forsøgte at give de forskellige karakterer stemmer.

IMG_3698

Til at trække en vinder benyttede jeg mig denne gang af random.org, og det heldige vinder nummer blev altså 10. Det vil altså sige at Simone skal ønskes tillykke.

Skærmbillede 2015-09-21 kl. 09.32.56

Endnu engang tak for deltagelsen. Bliv endelig ved med at kigge forbi, jeg garanterer for at der kommer flere konkurrencer senere hen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *