Konkurrence #03 – Harry Potter

Det er blevet tid til endnu en giveaway her på bloggen. For tiden er jeg ved at genlæse de sidste par bøger i Harry Potter serien og måske er det dem der har inspireret denne giveaway, man ved aldrig. Det er sådan at for nogle måneder siden forærede min svigerinde mig denne udgave af den første bog i Harry Potter serien. Og selvom jeg i første omgang blev rigtig glad for den, har jeg sidenhen gået og kigget lidt på den engang imellem og tænkt at den ikke rigtig passer ind med de andre bøger jeg har. Udgaverne er jo helt forskellige. Derfor har jeg besluttet at en anden heldig person skal have muligheden for at starte sin samling af Harry Potter på engelsk, og der vil jeg så gerne hjælpe med den første bog; Harry Potter and the Philosopher’s Stone (Sorcerer’s Stone, som den hedder på amerikansk).

IMG_3696

Men for at gøre det lidt sjovere, eller hvad ved jeg, så har jeg tilføjet en lille ting til præmien. Udover bogen følger der nemlig denne super fine Golden Snitch halskæde med. Jeg faldt selv over den og følte at den måtte jeg eje. Jeg tænker at det er der nok nogle andre Harry Potter hoveder derude der også tænker.

IMG_3698

For at deltage i denne giveaway er alt hvad man skal gøre at følge bloggen på bloglovin’ (en fin lille knap ude til højre kan hjælpe med det) og smide en kommentar med sit bedste Harry Potter relaterede emne, det kan være et minde, citat eller hvad man nu kan komme i tanke om. Man må også meget gerne finde bloggens facebook-side og syntes godt om den, men det er ikke et krav, selvom jeg ville blive meget glad for det.

Konkurrencen/giveaway løber til og med den 20 september, hvorefter jeg hurtigst muligt vil offentliggøre en heldig vinder.

You may also like

10 Comments

 1. Mit bedste minde er nok den måde jeg kom i gang med at læse HP på. Jeg var meget på tværs da bog 1 udkom, og sagde tit “den skal jeg i hvert fald ikke læse, når der er så mange der elsker den” … Dybt åndssvagt :p Nå men min klasselærer vidste at jeg elskede at læse, og da hun fandt ud af at jeg vitterlig ikke havde læst HP endnu, og at der var uendelig kø på den på biblioteket, så lod hun mig låne hendes egen udgave med hjem. Så jeg læste den, og selvfølgelig elskede jeg den også.. The rest is history, som man siger 😉

 2. Da den femte Harry Potter bog udkom på dansk, kom jeg i avisen, fordi jeg stod forrest i køen hos den lokale boghandler da den blev sat til salg ved midnat. Det er lidt sjovt at tænke tilbage på 🙂
  Den eneste af Harry Potter bøgerne jeg har læst på engelsk er den sidste, fordi jeg dengang selvfølgelig ikke kunne vente på en oversættelse. Jeg har ofte tænkt på at genlæse alle bøgerne på engelsk, så denne præmie ville være et perfekt sted at starte 🙂

  karinalindxd@hotmail.com

 3. Jeg er vildt glad for, at jeg har valgt at læse bøgerne. Jeg er 20 og har hverken set eller læst dem før nu og er snart færdig med #7.

  Fantastisk litteratur og vil helt sikkert læse dem højt for mine unger, når jeg får sådan nogle ??

 4. Min tur til ‘Harry Potter Exhibition’ i Sverige med mine bedste veninder for et års tid siden! Det var helt igennem magisk og vi krydsede landet, sejlede med ferie og kørte videre i bil for at nå dertil. SÅ vigtigt var det for mig at se det <3

 5. Minder mig om min barndom og det sammenhold der var i min folkeskoleklasse da jeg blev introduceret til Harry Potter i folkeskolen. Vi havde et fantasytema og skulle læse uddrag derfra.

 6. Den gad jeg godt vinde!

  Jeg har adskillige minder, både gode og dårlige. (De dårlige består af at mine bøger konstant forsvandt/blev stjålet i en periode)

  Men et af de bedre er at da jeg gik i folkeskole et sted mellem 7-9 klasse, begyndte jeg at læse dem. Jeg ville låne den første på mit skolebibliotek, og læse den lige inden sommerferien. Bibliotekaren kendte mig så godt, og selvom vi normalt ikke måtte låne bøger med hjem i sommerferien, fik jeg de første 4 bøger tror jeg det var med hjem så jeg havde noget at læse. Han var så flink! Jeg fik dog kun læst de første 3 og gik i stå efter der. Og er aldrig kommet videre. Det ville jeg så gerne nu! OG allerhelst på engelsk!

 7. Min bedste oplevelse med Harry Potter var uden tvivl (lige som Rikke, for vi var sjovt nok afsted sammen) turen til Harry Potter Exhibition i Sverige sidste år!
  Det var magisk og fantastisk og jeg sukker stadig helt over oplevelsen! Vi var så tæt på alt det fine og vi blev lukket ind i lidt af den eventyrlige verden og det var bare skønt!

  Mit næste ønske er uden tvivl at komme til London og opleve endnu mere af HP’s skønne verden. :’)

 8. Oh, den gad jeg godt vinde! Mit bedste minde… jeg har et par stykke – men for at fortælle mit første minde: jeg fik den første bog på dansk i julegave for efterhånden mange år siden. Jeg gik igang med at læse den allerede samme aften, og dagen efter, var jeg altså klar til at få 2’eren! Jeg har på det tidspunkt ikke været så gammel, og min mor var helt paf. Jeg fik dog aldrig fat i de resterende bøger, så det er først i år, at jeg har fået læst hele serien på dansk 🙂

 9. Ligesom Caroline har jeg også været så opslugt af Harry Potter Universet at jeg har læst flere af bøgerne på en dag.

 10. Hver gang jeg tager en Harry Potter bog eller film frem er der især tre minder, der dukker op. Det første er flere år før, jeg begyndte at læse serien – og er mig der sidder skræmt og gemmer mig under et tæppe, fordi jeg fandt filmen (nr. 1 eller 2?) uhyggelig. Det andet er fra en læseuge i 7. klasse, hvor jeg lige havde læst den første bog, og derfor kværnede mig igennem så mange af de andre, jeg kunne i løbet af ugen; det var simpelthen sådan en magisk uge. 😀 Det tredje er mig der ligger på sofaen med tårer trillende ned af mine kinder, efter at have læst den 6. bog færdig – og mine forældre der kort tid efter kommer hjem med bog nr. 7 efter et smut på biblioteket.

  Jeg har dog også en del minder fra at have spillet de to første HP spil på PS1; faktisk er de spil stadig nogle af mine yndlings, og det sker jævnligt, at jeg tager PS1’eren frem, for at spille lidt. For ja, det ville være forkert at spille det på en nyere konsol – selvom det er muligt 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *