Waiting on Wednesday #050

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

 

Titel: Uprooted
Forfatter: Naomi Novik
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet

Agnieszka loves her valley home, her quiet village, the forests and the bright shining river. But the corrupted Wood stands on the border, full of malevolent power, and its shadow lies over her life.

Her people rely on the cold, driven wizard known only as the Dragon to keep its powers at bay. But he demands a terrible price for his help: one young woman handed over to serve him for ten years, a fate almost as terrible as falling to the Wood.

The next choosing is fast approaching, and Agnieszka is afraid. She knows—everyone knows—that the Dragon will take Kasia: beautiful, graceful, brave Kasia, all the things Agnieszka isn’t, and her dearest friend in the world. And there is no way to save her.

But Agnieszka fears the wrong things. For when the Dragon comes, it is not Kasia he will choose.

Grund til jeg glæder mig: Igen en bog der har floreret over det hele i blogland i nogle måneder, og det ærgrer mig lidt at jeg ikke købte den da jeg var i København for nogle måneder siden. For der stod jeg med den i hånden og overvejede at købe den meget kraftigt. Den lyder jo helt vildt spændende. Nu hvor den er blevet blæst sådan op af alle mulige anmeldere har jeg bare mere lyst til at få fingrene i den.

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

6 Comments

  1. Den kan helt sikkert anbefales. Jeg er glad for at jeg fik den læst inden hypen for alvor tog fat, ellers så tror jeg, at jeg havde sprunget den over. Jeg hader at læse overhypede bøger 🙂

  2. Den ligger allerede i netkurven – nu venter jeg bare på, at jeg får skrevet specialet færdigt, så jeg må trykke køb! (Motivation, motivation, motivation 😛 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *