Waiting on Wednesday #047

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

 

Titel: The Picture of Dorian Gray
Forfatter: Oscar Wilde
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet

Dorian Gray is a beautiful yet corrupt man. When he wishes that a perfect portrait of himself would bear the signs of ageing in his place, the picture becomes his hideous secret, as it follows Dorian’s own downward spiral into cruelty and depravity.

Enthralled by his own exquisite portrait, Dorian Gray exchanges his soul for eternal youth and beauty. Influenced by his friend Lord Henry Wotton, he is drawn into a corrupt double life; indulging his desires in secret while remaining a gentleman in the eyes of polite society. Only his portrait bears the traces of his decadence.

Grund til jeg glæder mig: Dorian Gray er næste bog vi skal læse til vores bogklub, og det glæder jeg mig lidt til. Jeg har kun set filmen med Ben Barnes og mindes at den var ret så mystisk, men alligevel noget interessant. Derfor håber jeg at ved at læse bogen at en del ting kan blive opklaret. Og så har jeg heller aldrig fået læst noget af Oscar Wilde så det er vel en god måde at starte.

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *