Treats for the Eye and the Mind #018

Planlagt indlæg imens jeg er på Roskilde Festival.

Det er vist på tide at jeg får vist jer lidt flere af de bøger jeg har fået på det seneste. Endnu engang er det en lille stak som har fået lov til at ligge et stykke tid, men jeg syntes også det er meget sjovere at vise jer flere bøger af gangen end bare enkelte hist og her.

IMG_3028

Første portion er resultatet af min seneste Københavnstur (sidste måned) og et par andre indkøb. 365 Stories af James Robertson er Robertsons forsøg på at skrive en novelle hver dag i et år, hvor hver novelle også skulle være 365 ord lang, og da jeg læste beskrivelsen blev jeg nødt til at tage den med hjem. Et par Jojo Moyes bøger mere, The Last Letter from Your Lover og Paris for One, efter at have læst 2 af Moyes tænkte jeg at ville prøve lidt mere. All the Light We Cannot See besluttede jeg mig for at købe på engelsk efter at have læst så meget ros om den, og jeg blev enig med mig selv om at hvis den var så god ville jeg læse den på engelsk. How to Build a Girl var lidt et impulskøb da jeg stod og manglede en paperback for at kunne få et godt tilbud, og da jeg læste de første 5-6 linjer i den her bog blev jeg bare fanget af den humor der var i det korte stykke. (Og det slår mig lige at de paperbacks jeg fik i tilbuddet ikke er kommet med på billedet, men det er Penguin Classics The Picture of Dorian Gray af Oscar Wilde og Dr Jekyll and Mr Hyde af Robert Louis Stevenson.) The World’s Wife af Carol Ann Duffy er en digtsamling som jeg længe har tænkt på at købe. Jeg har en anden digtsamling af Duffy, og denne her er lidt spøjs fordi det er kærlighedsdigte skrevet fra kvindernes synspunkt fra forskellige mytologiske figurer, fra Mrs Midas om manden der bliver ved med at forvandle alt i hjemme til guld.

IMG_3027

Anden portion er hvad jeg selv kom hjem med fra mit Bogbyttemarked. Jeg havde selv ca 17 bøger med, men havde kun tid til at finde 4 at tage med hjem – forhåbentligt finder jeg flere næste gang. Jeg fandt 2 bøger mere af Amanda Hocking i hendes Watersong serie, hvor jeg i forvejen har den første bog. Derudover fandt jeg en Kathy Reichs bog, Bare Bones, og fordi jeg elsker Bones TV serien, så tænkte jeg at en af Reichs bøger skulle prøves. Som det sidste nåede jeg lige at snuppe en Neil Gaiman illustreret fortælling, The Wolves in the Walls. Jeg ved ikke helt endnu hvad den handler om, men den ser rigtig flot ud så er spændt på at læse den.

IMG_3024

Det var lidt af hvad jeg har fået ind af døren for nylig, men med en fødselsdag lige rundet så lur mig om der ikke kommer en mere lige rundt om hjørnet med et par bøger mere.

You may also like

4 Comments

  1. Hvor er ‘365 stories’ en flot bog – og så lyder indholdet også rigtig fint. 🙂

    Gaiman kan man, i mine øjne, aldrig gå forkert med! Jeg er i hvert fald spændt på, hvad du synes om den. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *