Samlerne (Michael Kamp, 2015)

Tak til Tellerup for anmeldereksemplar.

Thomas er en plaget mand.
Det begynder med huller i hukommelsen.
Så følger synerne og de vågne mareridt.
En overnaturlig trussel har invaderet familiens hjem, og snart er Thomas fanget i en labyrint af desperation og rædsel.
Hvordan kan han beskytte sin familie mod noget han ikke kan se?

Hvad nu hvis vi ikke er alene?

(Tekst fra goodreads)

– – – – – – – – – – – – – – – – – –

Jeg har aldrig læst noget af Michael Kamp før, og jeg må tilstå (desværre) at efter denne oplevelse tror jeg heller ikke at jeg kommer til at læse mere af ham igen.

Historien begyndte faktisk ganske godt, Thomas og hans familie blev præsenteret og man fik indtrykket af at vi skulle opleve en helt almindelig hverdag som skulle til at blive forstyrret. Hvilket også viste sig at være sandt. Jeg vil sige at de første par hundrede sider var helt okay, de formåede at skabe mystik på en måde at jeg blev en lille smule bidt af det hele og følte en trang til at læse videre.

Men, men, ak, som siderne skred videre begyndte bogen pludselig blev historien bare mere og mere mærkelig, hvilket sikkert også var meningen, men tingene begyndte bare at blive for mærkelige for mig smag. Jeg har ikke noget imod at bøger tager en drejning til det mystiske, men den her blev for meget.

Det hele blev bare for meget med vold, blod, mærkelige lyster, uforklarlige scener, mere blod og mere vold og mere blod. Jeg opdagede at jeg rent faktisk sad og fik kvalme ved visse kapitler. Jeg er ked af at sige det, men den her bog var bare slet ikke mig og jeg ved ærlig talt ikke hvem jeg skulle anbefale den til.

1 star

You may also like

2 Comments

  1. Forsiden af denne bog skræmmer mig altså en smule! 🙁
    Ærgerligt at den blev for overdrevet for dig, frem for at holde kursen den startede med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *