Waiting on Wednesday #046

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

 

Titel: How to Build a Girl
Forfatter: Caitlin Moran
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet

My name’s Johanna Morrigan. I’m fourteen, and I’ve just decided to kill myself.

I don’t really want to die, of course! I just need to kill Johanna, and build a new girl. Dolly Wilde will be everything I want to be, and more! But as with all the best coming-of-age stories, it doesn’t exactly go to plan…

Grund til jeg glæder mig: Jeg fandt den her på en sviptur til Sverige for noget tid siden, og jeg anede faktisk ikke hvad den handlede om. Der stod ikke så meget på bagsiden, men jeg læste de første par linjer på den første side, og humoren fangede mig bare med det samme at jeg blev nødt til at købe den med hjem. Jeg håber bare at den kan leve op til humoren i de første par linjer når jeg kommer i gang med den.

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *