Waiting on Wednesday #044

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

 

Titel: Dr Jekyll and Mr Hyde
Forfatter: Robert Louis Stevenson
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet

15994498

Published as a shilling shocker, Robert Louis Stevenson’s dark psychological fantasy gave birth to the idea of the split personality. The story of respectable Dr Jekyll’s strange association with damnable young man Edward Hyde; the hunt through fog-bound London for a killer; and the final revelation of Hyde’s true identity is a chilling exploration of humanity’s basest capacity for evil.

Grund til jeg glæder mig: Mit livslange mål om at læse så mange klassikere fortsætter, og en af de næste jeg glæder mig til at læse er Dr Jekyll and Mr Hyde. Igen er det en af de bøger hvor jeg kender den basale historie, men endnu ikke har læst. Derudover har Det Ny Teater i KBH offentliggjort at de opsætter historien som musical, og det er jo en oplagt grund til at læse bogen for så at tage ind og se stykket!

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *