Waiting on Wednesday #043

Titel: The Art of the Disney Princess
Forfatter: Glen Keane
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet

The Art of the Disney Princess

Every little girl has a favorite Disney Princess–and for that matter, every grown-up girl, too! In The Art of the Disney Princess, Disney artists, designers, illustrators, and animators from around the world have re-imagined their favorite princesses and portrayed them in a variety of mediums. Ariel, Aurora, Belle, Jasmine, Snow White, and Cinderella are newly incarnated in water color, pastel, oil paint, colored pencil, mixed media, and computer graphics pieces that range from the traditional to the unconventional. This artwork has been created especially for this museum-quality book, which is sure to delight art lovers, Disney collectors, and any prince or princess who ever believed that fairytales do come true.

Grund til jeg glæder mig: Dette er den perfekte coffee-table-book for mig; det er Disney, det er prinsesser, og det er gamle og nye tegninger fra dette. Siden jeg opdagede bogen på goodreads har jeg sukket efter den, og jeg håber inderligt jeg får den til min fødselsdag, ellers kan det godt være jeg må forære mig selv en fødselsdagsgave. Jeg kan ikke sige meget mere om den her bog, for er ret sikker på det er en der skal opleves.

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

2 Comments

    1. Den har jeg heller aldrig fået læst, men syntes også der er så mange klassikere som man aldrig kommer til at læse, fordi der netop er så mange! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *