#Bogbyttemarked

Kan du kalde dig en bogsamler? Har du flere bøger du har læst, men som du sikkert ikke vil komme til at læse igen? Fylder disse bøger og afholder dig fra at købe nye bøger? Tænker du over hvad du skal gøre med disse bøger?

Så spekuler ikke meget længere, nu har jeg et tilbud til lige præcis dig om hvad du kan gøre med alle disse bøger der fylder dine reoler og bare samler støv. Nogle af jer har måske lagt mærke til det på diverse sociale medier, men her kommer lidt min officielle invitation til alle jer søde læsere hvis I ikke har lagt mærke til det endnu.

I næste måned er jeg nemlig vært og arrangør for Aalborgs første #Bogbyttemarked. Det hele ligger lidt i titlen over hvad det går ud på. Dem der har for mange bøger får muligheden for at komme og bytte deres egne bøger til nye bøger som andre personer i samme situation gerne vil have byttet. Jo flere bøger man selv medbringer lige så mange kan man tage med hjem.

Det bliver sådan at for hver bog man medbringer får man et såkaldt lod. Hvert lod kan så ombyttes til en bog fra hvad jeg forventer, bliver en stor pulje at byttebøger. Skulle man være så fristet af de mange bøger, men man har ikke taget nok bøger med at bytte, så frygt ej. Hvis dette er situationen vil der være mulighed for at købe bøger fra puljen til en enhedspris af 20kr. Overskuddet af disse salg vil gå til at jeg forhåbentligt vil kunne sætte endnu et marked på benene i fremtiden.
(Hvis man kommer med flere bøger end man gider slæbe med hjem har man også muligheden for at lade disse ligge. De vil så blive overført til puljen til næste #Bogbyttemarked. Men I er ikke afholdt fra at ville tage jeres ubyttede bøger med hjem igen, såfremt I skulle ønske det.)

Jeg har allieret mig med Bog & Ide i Aalborg for at låne deres lokaler til arrangementet. Selve arrangementet er planlagt til at starte kl. 15.00 til kl. 17.00. Butikken lukker som bekendt kl. 16.00 så den sidste time vil primært være forbeholdt byttekunder. I skal være velkommen til at komme lidt før for at få noteret jeres byttebøger til puljen og kigge lidt på hvad der bliver tilføjet løbende.

Der vil være gratis kaffe og the til arrangementet. Derudover vil Evas Kagerier stå for lidt boglige cupcakes man kan købe for 5kr. Samtidig med at man køber en cupcake deltager man i konkurrencen om at vinde en mini-goodiebag som er venligt sponsoreret af Plusbog.dk.

I kan følge med i udviklingen af eventet her på facebook eller bruge #Bogbyttemarked på de forskellige sociale medier, som begge bliver opdateret løbende.

Jeg glæder mig til at se jer og bytte en masse bøger.

You may also like

13 Comments

 1. Ej, hvor lyder det altså virkelig som et godt arrangement. Jeg kan slet ikke vente! Især ikke fordi jeg har et rimelig stort bjerg herhjemme, som bare venter på at blive byttet til nye spændende bøger 🙂

  Hvordan ser I/du på bøgernes stand? Jeg har nemlig nogle liggende, som har set (noget) bedre dage. Men jeg tænker, at der måske godt kunne være andre, der var interesseret i dem alligevel 🙂

  1. Som udgangspunkt vil jeg ikke sætte nogle kriterier for bøgernes stand, selvfølgelig hvis de falder fra hinanden og kun holdes sammen med gaffatape kan man måske overveje hvor mange der vil bytte den slags bøger.
   Jeg tror bare man skal se på dem og tænke at hvis man selv stadig var villig til at tage den med hjem i den tilstand den er, så er der sikkert også andre der vil. 🙂

   1. Haha, ja. Det skal selvfølgelig være indenfor rimelighedernes grænser. Men det lyder som et godt udgangspunkt, at gå ud fra om man selv ville tage en bog med hjem i den stand, som de bøger, man afleverer 🙂

  1. Mange tak.

   Det er netop derfor jeg har sat tidspunktet til det det er, for de folk der skulle føle sig fristet til lang transporttur, men så det stadig er inden for rimelighedens grænser.
   Og du skal være hjertens velkommen.

 2. Det lyder vidunderligt! Jeg er selv på tegneseriefestival den dag, men jeg vil drømme om at komme med en anden gang. Sikke et sejt initiativ!

 3. Det lyder godt nok hyggeligt! Hvis bare jeg boede lidt tættere på aalborg, havde jeg helt sikkert kommet forbi 🙂 God fornøjelse med det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *