Waiting on Wednesday #041

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

 

Titel: Scarlett Undercover
Forfatter: Jennifer Latham
Udgivelsesdato (forventet): 19 maj 2015

 

Scarlett Undercover

Meet Scarlett, a smart, sarcastic, kick-butt, Muslim American heroine, ready to take on crime in her hometown of Las Almas. When a new case finds the private eye caught up in a centuries-old battle of evil genies and ancient curses, Scarlett discovers that her own family secrets may have more to do with the situation than she thinks — and that cracking the case could lead to solving her father’s murder.

 

Grund til jeg glæder mig: Den her bog sælger sig selv ved at sammenligne sig med Veronica Mars – og hvis I kender mig så ved I hvor meget jeg ELSKER Veronica Mars. Dog skal man altid være påpasselig med titler der påstår de er lige så gode som andre serier, det skaber nogle ret høje forventninger. Alligevel syntes jeg den her lyder spændende og jeg er villig til at give den en chance, om ikke andet så er stærke kvindelige hovedroller der sparker røv altid et hit.

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

2 Comments

  1. Jeg har virkelig altid fundet det underligt med bøger der sælger sig selv ved at sammenligne sig med andre store historier. Lige som den der “Som Stjerner på Himlen”, som er over det hele lige nu. Den er sikkert god, men det eneste jeg har hørt om den er, at den minder om “The Fault in our Stars”. Jeg har læst TFIOS, hvis jeg vil læse den igen, så læser jeg DEN igen, ikke en der minder om. Foretrækker helt sikkert bøger, som brander sig på sig selv, ikke på andres arbejde (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    1. Jeg er enig, nogle gange skal man bare reklamere bøger for hvad de er i stedet for hvad de kan være.
      Så hellere sige noget i stil med, at hvis man kan lide den her, så vil du nok også kunne lide den her bog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *