Shopaholic og søster (Sophie Kinsella, 2006)

Shopaholic and Sister (Shopaholic, #4)

Irresistible, one-woman shopping phenomenon Becky Bloomwood is back in this hilarious, heartwarming, New York Times bestselling tale of married life, best friends, and long-lost sisters (and the perils of simply having to own an Angel handbag!).

(Tekst fra goodreads)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Hold nu op jeg skal have en pause fra Becky Brandon – født Bloomwood! Den her bog var så dimentralt fyldt med modsætninger at Becky bare blev udsat som værende mere og mere overfladisk og hendes argumentationer gik mig gevaldigt på nerverne. I så voldsom grad at jeg på et tidspunkt var tæt på at opgive at høre lydbogen færdig, men jeg tvang mig selv til det. 4 bøger med Becky og nu syntes jeg at jeg har lært hende rimeligt godt at kende, og tænker at jeg har brug for en pause.

Jeg tror det der fik mig til at blive lidt træt af Becky i denne omgang var den voldsomme modsætning som hendes søster viste sig at være. Introduktionen af Jess som Beckys længe savnede søster virkede ikke helt for mig, det virkede lidt som om historien om Becky bare skulle have et skub i den forkerte – senere rigtige – retning, måske lidt fordi Kinsella ikke var klar endnu på daværende tidspunkt til at føre Becky videre til næste punkt i livet, at blive forældre.

Til at starte med havde jeg en hel del ondt af Becky fordi det virkede til at hendes familie og venner havde vendt hende lidt ryggen, men eftersom det ikke vidste sig at være sandt blev Becky bare mere og mere irriterende og mere og mere fraværende fra virkeligheden om man så må sige. Jeg kan vist roligt sige at Shopaholic og søster er den bog jeg mindst kan lide af dem jeg har læst indtil videre i serien. Jeg tror bare jeg trænger til en god Becky pause før jeg vil vende tilbage til hendes historie igen.

3 star

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *