Waiting on Wednesday #039

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

 

Titel: The Best of Miranda: Favorite Episode Plus Added Treats – Such Fun!
Forfatter: Miranda Hart
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet

The Best of Miranda: Favourite Episodes Plus Added Treats - Such Fun!

Well hello to you, Dear Book Peruser, and thank you for your kind interest in my book o’Miranda. Here you will find my favorite six scripts, hand-picked from all three series, with introductions by moi, and some other tit-bits, and silliness. Because no book of this ilk should be without tit-bits and silliness. If nothing else it’s fun to say tit-bits. Repeat after me: tit-bits. You’re welcome. I hope you enjoy seeing the scripts in their pure written form on the page before they translated to what you have seen on screen. And if you’re a lovely young person still at school, let me know if your drama teacher ever lets you do an episode for the school play. Nothing would make me happier. Though I want to play Miranda. The UK’s favorite, number-one bestselling comedian Miranda Hart is giving an access-all-areas VIP backstage pass to her award-winning sitcom. Miranda Hart has won bundles of awards, written a bestselling book, and completed a sell-out nationwide tour. But it was her award-winning BBC sitcom Miranda which first made her a much-loved household name. Miranda’s identifiable and loveable character, unique wit, and physical comedy struck a chord with millions, making the show a national institution and Miranda the “Queen of Comedy.” This book contains the full scripts of Miranda’s six favorite episodes (including her original revises and annotations) so that you can, if you wish to, cast your family to re-enact choice moments in your living room. The book also includes Miranda’s own account of just what goes in to the process of writing, rehearsing, and filming; hilarious gossip from the making of the sitcom; previously unpublished photographs; and material which didn’t make the final edits. Other extras include recipes for Gary’s favorite cakes, cringeworthy childhood photos of our favorite comedian, a step-by-step guide to making your own Fruit Friends and Vegetapals, and a Marry Gary Board Game. This is a beautiful and hilarious book which will delight Miranda’s many fans, and earn her many new ones.

Grund til jeg glæder mig: Jeg elsker Miranda Hart! Da jeg var et semester I London for nogle år tilbage faldt jeg helt tilfældigt over en lille sit-com der hed Miranda og tænkte, hey det var en billig DVD boks der kunne underholde mig på mit lille værelse når jeg var sådan en del alene. Og hvor blev jeg positivt overrasket! Miranda Hart spiller den akavede høje drenge-pige som bare gerne vil være lidt mere feminin, lidt mindre akavet og lidt mindre besøgt af sin mor (der desperat forsøger at gifte hende væk til gud og hver mand!). Dette er bogen bad TV serien med alle guldkornene, og efter også at have læst Mirandas biografi, kan jeg kun forestille mig at den her vil bringe mange lattermuskler i gang.

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

4 Comments

 1. Der er intet bedre end små fine bøger, som tillader én af fordybe sig endnu mere i et univers man elsker!

  Lige for tiden glæder jeg mig personligt meget til at læse Look Who’s Back sammen med min læseklub. En historie, hvor selveste Hitler vågner op i det 21. århundrede helt uskadt, men med ingen erindring om de sidste 70 år. Det skulle være en vanvittigt morsom historie, og jeg glæder mig helt vildt til at kaste mig over den! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Vil virkelig gerne læse hendes biografi. Miranda Hart er bare så cool! 😀 Elsker at hun er sådan lidt en klodset type. Har du set hende som Chummy i Call the Midwife, der gør hun det bare SÅ godt!

  1. Hun er bare fantastisk, også som Chummy i Call the Midwife, men hun er desværre ikke så meget med i de seneste par sæsoner som jeg gerne ville have.

   Du skulle tage at læse hendes Is it Just Me? Biografi, du vil grine og spurtte højlydt af morskab! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *